Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment de butuc pentru punte Carraro 134235

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 134235
Cod produs
68KP41Q0-AT
Out Of stock
Descriere
Toata lumea a auzit de rulment, pare o piesa atat de banala, dar ce te-ai face fara el? Cand rulmentii se deterioreaza, miscarea rotilor este ingreunata si n-ai cum sa-ti mai desfasori activitatea in conditii normale. Iti recomandam sa ai in permanenta in vedere ca lubrifierea sa fie impecabila, pentru a evita deteriorarea rulmentilor, si, desigur, sa alegi piese de cea mai buna calitate, care sa poata rezista solicitarilor intense. Cum este acest rulment butuc punte Carraro 134235 pe care ai pus ochii. Extrem de rezistent, duce mult si bine fara probleme.

Nu stii daca este compatibil cu utilajul tau? Da-ne de veste si vei gasi raspunsul! Consultantii nostri te vor ajuta sa faci cele mai bune alegeri. Piesele pe care le comercializam sunt atent selectionate, iar suportul tehnic pe care il primesti la pachet te va scuti de multe eforturi. Da-ne un telefon si ai sa vezi ce simplu poate fi!

Rulment butuc punte Carraro 134235 - o piesa pe care te poti baza!
Misiunea unui rulment butuc punte Carraro 134235 este destul de dificila, pentru ca el asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Designul sau inovator asigura o frecare redusa, ceea ce promite o functionare indelungata. Desigur, trebuie sa-i asiguri o lubrifiere corespunzatoare si atunci n-ai de ce te plange. Nici macar de consumul de combustibil, pentru ca acesta este redus considerabil.

Vrei sa fii bine informat? Apeleaza la noi!
Ai consultanta gratuita! Problemele tale tehnice, dilemele sau nelamuririle se limpezesc pe data daca ne suni. Echipa noastra de specialisti iti furnizeaza informatii pretioase despre utilajele tale, incat vei sti ce e de facut ca ele sa functioneze in parametri optimi cat mai mult timp. Fie ca vrei sa afli daca o anumita piesa este potrivita utilajului tau, fie ca vrei un plan personalizat de intretinere - se rezolva. Contacteaza-ne si vei avea numai de castigat!

Acest rulment butuc pentru punte Carraro 134235 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Sunt foarte rare astfel de cazuri, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Stim ca timpul inseamna si bani, de aceea iti livram acest rulment butuc punte Carraro 134235 super rapid - in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. De asemenea, poti veni si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe aproape.

Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Ideal ar fi sa inlocuiesti si perechea sa. Ca sa nu intampini dificultati, iti recomandam sa lasi montajul pe seama unor profesionisti. Un montaj necorespunzator poate compromite intreg ansamblul, spre exemplu, bilele de rulment s-ar putea raspandi in interiorul acestuia si sa vezi atunci veselie. Este de dorit sa refaci etanseitatea ansamblului, inlocuind si simeringul de butuc. Astfel, vei avea rezultatele dorite. Daca ai nevoie de ajutor in privinta montajului, iti putem trimite noi o echipa mobila care sa te scoata din impas, simplu si rapid.

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura