Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru punte Carraro 121923

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 121923
Cod produs
LMDWQYPN-AT
Out Of stock
Descriere
Nu este usoara misiunea unui rulment. Te uiti la el cat de mic este in comparatie cu intregul utilaj si te intrebi cum are forta necesara sustinerii unei asemenea greutati. Si totusi, poate. Dar, inevitabil, la un moment dat intervine si uzura si trebuie inlocuit. Iti recomandam acest rulment butuc punte Carraro 121923 produs de Carraro pentru ca este super rezistent si fiabil. Cu piese calitative ca aceasta, utilajul tau va functiona din nou in parametri optimi, iar activitatea ta va merge ca pe roate. Sau pe rulmenti.

Daca iti tii din scurt utilajul si inlocuiesti la timp piesele care dau semne de uzura, eviti probleme mai complexe si mai costisitoare. O piesa cu probleme le poate compromite si pe cele conexe, de aceea e mai bine sa tai raul de la radacina. Te invatam noi ce ai de facut, suna-ne si discuta cu specialistii nostri! Vei afla o multime de lucruri despre utilajul tau si nevoile sale, incat sa poti preveni defectiuni ample si cheltuieli inutile.

Rulment butuc punte Carraro 121923 - un ajutor de nadejde!
Fiecare piesa, mai mare sau mai mica, are rolul si importanta sa in arhitectura utilajului tau. Un rulment butuc punte Carraro 121923 asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Are un design inovator care asigura o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, cu o lubrifiere corespunzatoare. Astfel, este redus si consumul de combustibil.

Ai nevoie de ajutor? Apeleaza cu incredere la noi!
Ori de cate ori intampini probleme tehnice, suntem aici sa-ti dam o mana de ajutor. Te ajutam sa depistezi cauza problemelor, sa identifici piesele necesare si, de ce nu, sa-ti faci un plan personalizat de intretinere a utilajului, incat sa nu mai fii luat prin surprindere. Specialistii nostri sunt pregatiti sa raspunda solicitarilor tale. Contacteaza-ne, consultanta este gratuita!

Nu-ti fa griji, pentru acest rulment butuc pentru punte Carraro 121923 ai o garantie de 6 luni in caz de defecte de fabricatie. Sunt foarte rare astfel de cazuri, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Promptitudinea este lege pentru noi, de aceea iti livram acest rulment butuc punte Carraro 121923 super rapid - in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. Poti veni si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe aproape.

Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Ideal ar fi sa inlocuiesti si perechea sa. Ca sa nu intampini dificultati, iti recomandam sa lasi montajul pe seama unor profesionisti. Un montaj necorespunzator poate compromite intreg ansamblul, spre exemplu, bilele de rulment s-ar putea raspandi in interiorul acestuia si sa vezi atunci veselie. Este de dorit sa refaci etanseitatea ansamblului, inlocuind si simeringul de butuc. Astfel, vei avea rezultatele dorite. Daca ai nevoie de ajutor in privinta montajului, iti putem trimite noi o echipa mobila care sa te scoata din impas, simplu si rapid.

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura