Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru punte Carraro 126179

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 126179
Cod produs
7G052MJ3-A-RE
Out Of stock
Descriere
Iata ca tocmai ai deschis drumul catre depozitul nostru, un univers tehnic unde vei putea gasi absolut tot ce ti-ar trebui pentru remedierea defectiunilor utilajului! Produsele noastre sunt de o calitate superioara si acesta este criteriul prin care ajung sa fie gazduite pe rafturile noastre!
Hai sa facem cunostinta cu acest cap planetara punte Carraro 126179 - o piesa excelenta, super bine cotata in categoria ei, cu nenumarate recomandari bune!

Cere toate detaliile despre piese! Plaseaza o comanda! Agentii nostri te vor ajuta sa iei decizia corecta!
Acest cap de planetara pentru punte Carraro 126179 este fabricat intr-un laborator tehnic de ultima generatie, alaturi de cei mai buni ingineri din lume! Prelucrat dintr-un aliaj metalic tratat termic, rezista la socuri tehnice si tensiuni! Are o rezistenta deosebita, in special la urechile de prindere ale crucilor de planetara, cat si la dantura, cu sanse foarte mici de ruptura!
Superputerea unui cap planetara punte Carraro 126179 este transferul eficient al cuplului pe care il face intre crucea de planetara si pinioanele transmisiei finale!

Ne-am obisnuit sa oferim mai mult!
Probabil ca motivul pentru care avem exclusiv produse inalt calitative este ca ne-am obisnuit sa ne implicam activ in problemele intampinate de clientii nostri! Serviciul nostru gratuit de consultanta inseamna, de fapt, o comunicare coerenta si extrem de atasata, prin care incercam sa aducem imbunatatiri reale! Imbunatatiri ale utilajului, ca el sa functioneze la capacitate maxima, dar si ale conduitei tale la lucru, pentru a participa in mod constant la intretinerea pieselor pe termen lung! Alaturi de noi vei afla tot ce mai este nou pe piata, care sunt ultimele tendinte in munca de productie si unde ar fi cel mai indicat sa te expui pentru un montaj complet! Atunci cand te afli in situatii delicate, iar utilajul are nevoie de asistenta tehnica de urgenta, nu te ingrijora! Gasim o modalitate prin care vei beneficia de reparatii chiar acolo unde te afli!

Acest cap planetara punte Carraro 126179 merita toata increderea ta, este o investitie inteligenta, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un cap planetara punte Carraro 126179 plaseaza comanda ta catre agentii nostri, telefonic sau direct pe site-ul firmei! Noi ne bucuram sa facem o expediere rapida, iar tu intri in posesia produsului tau in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata ramburs.
Daca este mai comod sa ridici personal coletul tau, esti binevenit direct la sediul nostru!

Bazeaza-te pe experienta si profesionalismul unui mecanic ce a mai asamblat si alte transmisii finale! In acest caz ai nevoie de un plus de atentie, precizie si stiinta! Piesa de schimb, astfel montata corespunzator va asigura o exploatare fara probleme o lunga perioada!
Fii atent si la elementele conexe!
Cel mai corect ar fi sa schimbi bucsa si simeringul din fuzeta, pentru a fi sigur ca nu repeti aceeasi operatiune in curand! Sigurantele si saibele danturate ce se monteaza la capatul danturat al planetarei trebuie si ele verificate, intrucat daca nu mai sunt integre, trebuie inlocuite si ele!

Specificatii tehnice:

- Lungime: 215mm
- Numar dinti: 22
- Diametru dantura: 29.5mm
- Diametru ax: 35mm
- Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura