Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion pentru punte Carraro 146951

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 146951
Cod produs
F2P0LSJ5-A-MI
Out Of stock
Descriere
Serviciile noastre sunt exact ceea ce ai nevoie in momentul in care vrei sa repari o defectiune sau atunci cand scopul tau este sa iti imbunatatesti pe termen lung activitatea de productie.
Acest pinion punte Carraro 146951 este o piesa excelenta din categoria celor de transmisie, pe care ne straduim sa o regasesti permanent pe stocul nostru!

Cumpara cu incredere, calitate la superlativ este prima conditie pe care o indeplinesc piesele noastre!
Pentru a-si castiga dreptul de a fi gazduite pe rafturile noastre, piesele de schimb trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Prima dintre ele este ca trebuie sa fie de inalta calitate si sa serveasca timp indelungat clientului!
Acest pinion pentru punte Carraro 146951 reprezinta un element super rezistent din ansamblul reductor, care face transferul de cuplu intre planetara si coroana de butuc. Este prelucrat cu deosebita atentie de catre cei mai buni ingineri din lume, intr-un atelier de creatie tehnica, marca Original Carraro!
Materialul din care este conceput, un aliaj metalic tratat termic, ii confera acestuia rezistenta in fata celor mai grele conditii de munca, cu slabe sanse de ruptura!

Serviciul de consultanta tehnica, super util pentru tine! Acum gratuit!
Dincolo de calitatea produselor noastre vei afla si calitatea serviciului nostru de consultanta, atat de folositor tuturor celor care il solicita! Practic, noi te putem indruma in orice situatie, oriunde ai fi, oricare ar fi scopul tau!
• In primul rand avem grija sa folosesti piesele perfect compatibile cu modelul pe care il detii
• Avem grija sa montezi elementele intr-un mod corespunzator, asa ca iti recomandam profesionisti cu experienta
• Te ajutam sa iti stabilesti un plan personalizat de intretinere al utilajului tau, pe termen lung!
• Suntem aici, chiar si atunci cand ai defectiuni grave, precum imobilizarea utilajului intr-o zi obisnuita de munca! Stim cat de daunatoare pentru afacerea ta sunt aceste intreruperi, asa ca nu te ingrijora! Ne grabim sa venim catre tine, indiferent unde te afli, pentru reparatii de urgenta!

Acest pinion punte Carraro 146951 detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica! Asa ca avem de a face cu un produs in care poti avea incredere deplina si pe care stii sigur ca il poti inlocui daca apar astfel de probleme. Totusi, aceste situatii sunt extrem de rare!

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un pinion butuc punte Carraro 146951 plaseaza comanda ta catre agentii de vanzari, telefonic sau direct in site-ul firmei! Noi ne ocupam de o expediere cat mai rapida, iar tu primesti coletul in 24 de ore, oricare ar fi destinatia, cu plata la livrare! Cine isi doreste sa ridice personal comenzile, o poate face fara probleme, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti!

Iata si acest moment, cand trebuie sa te orientezi catre un profesionist cu experienta, care a mai asamblat si alte transmisii finale! Daca nu stii exact unde sa te duci, te rugam sa apelezi la noi! Procedura de pozitionare a tuturor pieselor in ansamblu reductor solicita o atentie sporita si destul de multa stiinta!
Ar fi momentul oportun sa inlocuiesti si alte elemente conexe!
Verifica tot ansamblul transmisiei finale si, cu precadere, fii atent la coroana de butuc si la capul de planetara! Ele ar trebui neaparat inlocuite daca prezinta semne de uzura! Acelasi lucru il putem spune si despre simeringuri, oringuri (pentru etansare eficienta) si acele de rulmenti!

Specificatii tehnice:

• Diametrul interior: 49mm
• Diametrul exterior: 101mm
• Inaltime: 46mm
• Dantura: 31 de dinti

Codul produsului: F2P0LSJ5-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura