Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru punte Carraro 146951

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 146951
Cod produs
OJ40RGWS-O-IA
Out Of stock
Descriere
Comanda aici acest rulment grup conic punte Carraro 146951 si vei fi multumit de achizitia facuta! Avem pentru tine acest rulment extraordinar, o piesa originala Carraro! Daca o achizitionezi, vei uita ca e nevoie sa o schimbi mult timp de aici inainte. Este o piesa de o maxima rezistenta, 100% originala, fabricata in Japonia. Orice proprietar de utilaj si-ar dori-o! Fii tu cel care o obtine in cel mai scurt timp posibil!

Stiai ca rulmentii se monteaza in pereche pentru a asigura o miscare de rotatie fara excentricitate fata de axa a pinionului de atac? Recomandam schimbarea simeringului ce asigura etansarea puntii la locul de intrare al pinionului de atac. Te bucuri de noua achizitie cat mai mult timp daca respecti sfaturile noastre. Detalii suplimentare despre acest rulment primesti de la colegii nostri din cadrul departamentului tehnic. Daca ai nevoie de ghidare in alegerea piesei potrivite pentru utilajul tau, poti conta in totalitate pe noi.

Rulment grup conic punte Carraro 146951 - suporta conditiile de lucru dificile!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Rulment grup conic punte Carraro 146951 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrarea se realizeaza prin intermediul serviciilor de curierat rapid, ce ajung oriunde in tara. Modalitatea de plata acceptata de noi este cea ramburs. Daca preferi aceasta varianta, ai posibilitatea de a verifica starea pieselor inainte de a le plati, pentru a te asigura ca totul este in regula. O alternativa este sa vii pana la sediul nostru, unde noi te vom astepta cu coletul continand acest rulment grup conic punte Carraro 146951 (pereche) pregatit!

Montajul poate fi realizat tot de noi, daca ne soliciti ajutorul, iar noi iti recomandam sa faci acest lucru, deoarece avem colaborari numai cu specialisti in domeniu, ce se prezinta direct la punctul tau de activitate, mai rapid decat te astepti. Rulmentii vor fi montati cu ajutorul unei prese mecanice, deosebit de utile in evitarea deformarii lor. Pentru orice problema intampinata la utilajul tau, noi suntem aici! Afla mai multe sunandu-ne acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura