Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru punte Carraro 146951

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 146951
Cod produs
PERG5HVF-A-RA
Out Of stock
Descriere
Daca ai cautat aceasta bieleta punte Carraro 146951 afla ca tocmai ai facut cea mai buna alegere! Produsul este prelucrat de catre cei mai buni ingineri din lume, in cadrul fabricilor Original Carraro! Primeste, de asemenea, si atentia noastra, intrucat satisface nevoia de siguranta si de rezistenta, pe termen lung, a clientilor nostri!
Grija noastra fata de depozitul pe care il dezvoltam de atatia ani este ca acesta sa gazduiasca produse de ultima generatie, facute anume sa reziste in timp si sa fie sigure la exploatare! Obisnuim sa trecem prin filtrul nostru fiecare oportunitate de stocare a unor produse tehnice, indeplinind astfel dorintele si nevoile atat de obisnuite ale muncitorilor!

Gazduim produse moderne, perfecte pentru utilajul tau!
Aceasta bieleta pentru punte Carraro 146951 se prelucreaza dintr-un aliaj metalic foarte rezistent la repetatele zile de munca intensa! Face transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata! Detine si un manson de cauciuc, facut sa protejeze articulatia sferica!

Avem consultanta gratis pentru toti clientii! Vorbeste cu noi!
Atunci cand ne apelezi beneficiezi de atentie 100% si ai sanse maxime sa intri in posesia unor informatii si recomandari pertinente! Serviciul nostru gratuit de consultanta este conceput anume pentru a-ti oferi un ajutor concret! Adevarul este ca eforturile noastre se regasesc in rezultatele pozitive ale clientilor, iar aceasta ne aduce multa satisfactie!
• Te ajutam, inca de la primul apel! Cu un minimum de efort din partea ta, facem o identificare cat mai clara a piesei de schimb! Utilajul tau are nevoie de elemente perfect compatibile!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Suntem gata sa ne deplasam catre tine, oriunde te-ai afla, pentru reparatii de urgenta la fata locului! Venim chiar si pentru cele mai neplacute situatii, precum imobilizarea utilajului!
• Te ajutam cu recomandari sigure pentru montaj, la tine in zona!

Aceasta bieleta punte Carraro 146951 detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica! O poti cumpara cu toata increderea, intrucat nu-ti va da batai de cap!

Atunci cand te hotarasti sa cumperi aceasta bieleta punte Carraro 146951 apeleaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru. Respectam timpul tau si ne grabim cu expedierea produsului, indiferent unde te-ai afla, cu plata ramburs!
Insa ne poti vizita si pe la sediul nostru, de unde poti ridica personal coletul!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea pe termen lung a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare si de o performanta mult mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet! Este si aceasta o investitie!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30 mm.
Lungimea totala este de 210 mm.

Codul produsului: PERG5HVF-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura