Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior pentru punte Carraro 146951

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 146951
Cod produs
96FEY4GH-RA
Out Of stock
Descriere
Ce ai zice sa investesti in succesul afacerii tale? Caci, investitia in acest pivot superior punte Carraro 146951 original Carraro nu este doar o achizitie, ci o investitie in succesul muncii tale. Alege calitatea si performanta superioara si vei avea un avantaj competitiv in piata ta. Cu un pivot superior de inalta calitate, vei putea livra rezultate superioare si vei construi o reputatie solida in industrie. Contacteaza-ne astazi si descopera beneficiile pivotului superior!

Nu mai sta pe ganduri! Contacteaza-ne si descopera toate atributele fantastice ale pivotului superior pentru utilajele tale industriale. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa te consilieze si sa iti ofere solutii personalizate in functie de nevoile tale specifice. Investeste in performanta si eficienta cu pivotul superior de la noi!

Un pivot superior punte Carraro 146951 este un articol excelent!
Pivotii sunt foarte importanti pentru stabilitatea utilajului tau in timpul deplasarii. Alaturi de celelalte componente din angrenaj, acest pivot superior preia socurile si previne jocurile in articulatia de directie, pentru mai multa siguranta, dar si pentru a-ti asigura precizie in manevrarea utilajului. Pentru o functionare optima, ar fi bine sa inlocuiesti toate componentele uzate din ansamblu.

Consultanta gratuita este cheia succesului!
Confortul tau este dat de achizitiile corecte, certificate si verificate! Confortul vine din increderea in partenerii cu care colaborezi, cat si in produsele pe care le rulezi. Alaturi de noi vei gasi toate acestea si mai mult!

Garantie
Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort! Un pivot superior punte Carraro 146951 are un certificat de garantie, astfel ca tu nu mai trebuie sa iti faci alte griji. Primesti si 6 luni de gratie, atat cat dureaza garantia pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Trimitem coletele oriunde in tara, in cel mai scurt timp. Acest pivot superior pentru punte Carraro 146951 ajunge la tine cat ai clipi! Plaseaza comanda online si ti-l expediem de indata. De asemenea, ai posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Montaj
Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice

d=45mm
D=60mm

Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 62mm/ 72mm

4 gauri cu diametru de 16mm

Prinderea se face in 4 puncte, pe fuzeta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura