Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior pentru punte Carraro 338939

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 338939
Cod produs
F3OSYPJZ-RA
Out Of stock
Descriere
Acest pivot superior punte Carraro 338939 original Carraro este o piesa de o fiabilitate deosebita, rezistenta si sigura, care se dovedeste a fi un element esential! Prezentam pivotul superior, o solutie de top pentru nevoile tale industriale. Cu performante si fiabilitate exceptionale, acest pivot se ridica la inaltimea asteptarilor tale. Indiferent de aplicatia sau utilajul in care este instalat, pivotul superior asigura o functionare eficienta si fara probleme.

Iti recomandam sa achizitionezi produsul nostru, tocmai pentru a te asigura ca poti lucra in liniste, fara sa intampini probleme! Pivotul superior este fabricat din materiale de cea mai inalta calitate, garantand o durabilitate si rezistenta remarcabile. Fiecare componenta este atent selectata pentru a asigura o performanta excelenta si o viata utila indelungata. Cu pivotul superior, poti fi sigur ca ai ales un produs de calitate superioara.

Un pivot superior punte Carraro 338939 este un produs rezistent!
Pivotii sunt foarte importanti pentru stabilitatea utilajului tau in timpul deplasarii. Alaturi de celelalte componente din angrenaj, acest pivot superior preia socurile si previne jocurile in articulatia de directie, pentru mai multa siguranta, dar si pentru a-ti asigura precizie in manevrarea utilajului. Pentru o functionare optima, ar fi bine sa inlocuiesti toate componentele uzate din ansamblu.

Consultanta gratuita este o sansa in plus!
Indrumarile si suportul pe care le vei primi din partea specialistilor nostri se vor dovedi a fi de un real folos! Vei putea alege corect, investi conform si economisi!

Garantie
Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort! Un pivot superior punte Carraro 338939 are un certificat de garantie, astfel ca tu nu mai trebuie sa iti faci alte griji. Primesti si 6 luni de gratie, atat cat dureaza garantia pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Acest pivot superior pentru punte Carraro 338939 ajunge la tine cat ai clipi! Plaseaza comanda online si ti-l expediem de indata. Noi colaboram doar cu cei mai seriosi curieri care vor ajunge la tine cat ai zice peste.

Montaj
Montajul e o treaba serioasa. Nu poti da cu banul si nici nu te indrumam sa faci compromisuri. Asigura-te ca piesa de schimb noua este montata corect. Vei avea numai de castigat!

Specificatii tehnice

d=45mm
D=60mm

Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 62mm/ 72mm

4 gauri cu diametru de 16mm

Prinderea se face in 4 puncte, pe fuzeta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura