Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior Carraro 128904

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 128904
Out Of stock
Descriere
Daca erai in cautarea acestui produs, afla ca aceasta pivot superior Carraro 128904 este un produs pe care orice specialist ti-l recomanda cu incredere, pentru rezistenta si fiabilitatea lui. In plus, in oferta noastra il regasesti si la un pret avantajos.

Pivotul se livreaza ca piesa separata, dar pentru ca este recomandata schimbarea tuturor pieselor uzate din ansamblu, noi iti oferim un pret special la achizitia kitului complet, format din: pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor.

Solicita acum o oferta pentru acest pivot superior Carraro 128904 si vei fi pe deplin multumit!
Piesele sunt deja in stocul nostru permanent, pentru ca au caracteristicile necesare pentru o functionare sigura si de durata a utilajului.

Poti comanda foarte simplu, online sau daca vei suna la numerele de telefon afisate.Apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei cu utilajul tau sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi!
Beneficiezi de fiecare data de consultanta tehnica gratuita!

Pivotul superior beneficiaza de garantie 6 luni de la data achizitionarii. Certificatul de garantie si factura le vei regasi in colet.

Poti comanda acum acest pivot superior Carraro 128904 si produsul va ajunge in localitatea ta in cel mai scurt timp, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs.
Pentru a ridica personal produsul comandat, te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Daca pivotii utilajului tau sunt uzati, nu ezita sa iei legatura cu noi!
Daca ai nevoie de asistenta la montaj sau carcasa puntii are nevoie de alezare si rebucsare, mecanicii nostri colaboratori pot interveni sigur si rapid asupra utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Dispunem de aparat mobil pentru alezare!
Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

•Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
•Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
•Diametrul boltului este de 34.9mm

Codul produsului este:  U2LTSV04-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura