Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor punte Carraro 146951

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 146951
Cod produs
B7FHLRUY-AS
Out Of stock
Descriere
Pe langa utilaje si afaceri tehnica, intretinem si buna stare de spirit a muncitorilor! Munca ta este si asa destul de coplesitoare. Daca tot avem ocazia, de ce sa nu mentinem o atmosfera destinsa? Nici nu se poate altfel atunci cand ai produse calitative cu care sa lucrezi! Aceasta coroana reductor punte Carraro 146951 este o noua amprenta a calitatii a brandului Carraro! Acum se afla pe rafturile noastre si asteapta sa uimeasca cu rezistenta sa pe termen lung!
Daca azi nu este una din zilele acelea bune, cu ajutorul agentilor nostri, acest lucru se poate schimba!  Initiaza o convorbire cu ei, prezinta-le problema in detaliu si priveste cum magia se intampla! Experienta le permite sa elaboreze un plan original pentru fiecare situatie in parte care, ulterior, sa se transforme intr-o adevarata rutina de intretinere. Fii si tu unul dintre fericitii detinatori ai unui asemenea plan!

Pune-ti increderea in aceasta coroana reductor punte Carraro 146951 in totalitate!
La un anumit timp, orice piesa are nevoie de imbunatatire sau inlocuire. Totusi, o piesa mult superioara din punct de vedere calitativ va intarzia defectiunile tehnice si isi va indeplini rolul o perioada buna de timp! O coroana reductor necesita inlocuita atunci cand pinioanele sunt deteriorate, socurile mecanice produc deformari sau unele corpuri straine patrund intre dintii coroanei si pinioane. Daca ai un asemenea caz, comanda produsul prezent si urmareste cum ajuta la dezvoltarea unui cuplu de forta superior!

Da-ne un telefon pentru a clarifica totul!
Daca nu esti sigur in ceea ce priveste alegerea piesei, ia legatura cu noi! Vom identifica piesa corespunzator si impreuna o vom alege pe cea compatibila! Spune-ne seria de pe punte sau modelul utilajului tau si noi vom lua decizia in functie de acestea! Atunci cand faci o investitie trebuie sa te asiguri ca este una profitabila! Alaturi de serviciul nostru de consultanta acest lucru este garantat!

Pentru aceasta coroana reductor punte Carraro 146951 primesti garantie timp de 6 luni pentru defectiunile din fabrica! Acest aspect este stipulat in certificatul produsului pe care il vei regasi in colet alaturi de factura. Lucram doar in conditii de siguranta!

Te vei convinge de eficienta noastra imediat! Iti livram aceasta coroana reductor punte Carraro 146951 in 24 de ore chiar daca esti la mare departare! Solicita-ne printr-un apel telefonic sau lasa o cerere completata pe site si noi vom actiona in consecinta! Intr-o zi vei fi posesorul unei creatii cu totul si cu totul aparte!

Cum am mentiona, lucram doar in conditii de siguranta! Asa ca vrem sa ne facem datoria de profesionisti pana la capat si sa te sfatuim sa apelezi la un atelier de specialitate pentru momentul montajului! Nu lasa o asemenea manopera pe mana vecinului pentru ca ‘’stie el o tactica improvizata’’. S-ar putea ca piesa sa nu-si poata indeplini functia la capacitate maxima si ceea ce te asteapta este inca o cheltuiala in plus!

Specificatii tehnice

• 77 de dinti;
• 257 mm diametru exterior;
• Latime 59mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura