Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru buldoexcavator New Holland B115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B115, B115B
Cod produs
ID4NSZU9-A-BT
Out Of stock
Descriere
Pentru ca utilajul tau sa functioneze asa cum ar trebui, noi te sfatuim sa il echipezi cu cele mai bune piese de schimb comercializate la momentul actual. Si ca sa iti dovedim ca suntem seriosi in aceasta privinta, iti punem la dispozitie componente durabile la preturi accesibile. O asemenea piesa este acest simering pinion atac New Holland B115 pe care il avem acum in oferta noastra!

Fiecare membru al echipei noastre este un om pasionat de domeniul tehnic, determinat sa exceleze la ceea ce face in fiecare zi. Astfel, aici vei cunoaste o echipa profesionista care va fi alaturi de tine la fiecare pas. Nu trebuie sa mai ai retineri in fata de reparatii! Nu si cand noi ne ocupam de tot. Contacteaza-ne cand te napadesc defectiunile si lasa-ne sa te ajutam!

Poti plasa aici comanda ta pentru acest simering pinion atac New Holland B115 nou! Il vei achizitiona la un pret de nerefuzat.
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Simeringul etanseaza carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Rolul simeringului este de a iti oferi cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Daca ai nevoie de ajutor, nu ezita sa ne contactezi! Iti oferim suport tehnic gratuit!
Cand colaborezi cu ACN Piese Utilaje, vei avea parte de o experienta tehnica completa si profesionista. Colegii nostri sunt mereu pregatiti sa iti vina in ajutor. De la identificarea componentelor potrivite, pana la plasarea unei comenzi sau recomandarea unui mecanic experimentat, aici vei gasi tot suportul de care ai nevoie. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi atunci cand apare defectiunea, iar noi ne ocupam de restul imediat!

Ai certitudinea ca vei achizitiona un produs fiabil deoarece acest simering pinion atac New Holland B115 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni. Certificatul de garantie il vei gasi in colet, impreuna cu piesa comandata. Astfel, tu te vei bucura din plin de investitia facuta!

Conteaza pe firma noastra pentru o livrare prompta! Deoarece vrem sa ai un vehicul functional in cel mai scurt timp posibil, noi colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara. Pachetul tau va fi livrat in decursul unei zile lucratoare, indiferent de coltul de tara in care te afli. Totodata, metoda de plata este ramburs si poti verifica continutul coletului inainte de a-l achita. Daca preferi sa ridici acest simering pinion atac punte spate pentru buldoexcavator New Holland B115 comandat personal, vino la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Montarea corecta a piesei comandate este extrem de importanta pentru bunastarea utilajului tau. Un montaj executat de un mecanic profesionist iti va garanta un buldoexcavator care functioneaza impecabil si o componenta care va rezista pe termen lung. Noi iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa comandata sau pot efectua reparatiile necesare. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre colegii nostri!

Specificatii tehnice

Simeringul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Produsul are urmatoarele dimensiuni:
- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Se poate monta si pe modelul New Holland B115B.

Codul produsului: ID4NSZU9-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura