Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 3635

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 3635
Out Of stock
Descriere
In depozitul nostru vei gasi absolut orice suport tehnic personalizat utilajului tau. Iti putem aduce orice piesa, atata vreme cat ea se fabrica. Aceasta este cartea noastra de vizita, intrucat ne dorim sa fim un suport adevarat, practic, concret, iar activitatea ta de productie sa se dezvolte.
Acest pivot tractor Massey Ferguson MF 3635 este o piesa de transmisie super uzuala, pe care ne straduim sa o avem permanent pe rafturile noastre. Ea serveste agricultorilor si constructorilor din toata tara si poate ajunge in cel mai scurt timp si la tine, indiferent unde te-ai afla.

Piesele noastre poarta timbrul calitatii! Cere acum o oferta si te convingi!
Acest pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 3635 este fabricat intr-un atelier de creatie tehnica de ultima generatie, sub supravegherea atenta a inginerilor. Produs dintr-un aliaj metalic super dur, poate sa reziste celor mai grele conditii de munca si are sanse zero de ruptura.
Rolul lui principal este de a mentine echilibrul perfect al utilajului si de a suporta toata greutatea lui in siguranta.

Consultanta noastra, un ajutor concret pentru tine!
Toti clientii nostri beneficiaza de serviciul de consultanta gratuit, dovedit atat de util pentru majoritatea muncitorilor.
Practic, noi te putem ajuta in orice situatie si raspundem cu promptitudine apelurilor tale, oricand. Fie ca ai nevoie de o simpla informatie, fie ca utilajul tau trece prin dificultati ingrijoratoare, cum ar fi imobilizarea lui pe teren, noi suntem aici!
Suntem dispusi sa iti facem cele mai bune recomandari, dar si sa venim catre tine cu o echipa de specialisti, pentru reparatii de urgenta. Noi stim cel mai bine ce inseamna o zi de munca intrerupta de probleme tehnice, asa ca actionam cu viteza.

Acest pivot tractor Massey Ferguson MF 3635 este o piesa care merita toata increderea ta, detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Sunt foarte rare aceste defectiuni, insa daca te confrunti cu aceasta situatie, fii sigur ca vom gasi impreuna o rezolvare in favoarea ta!

Poti cumpara acest pivot tractor Massey Ferguson MF 3635 printr-un simplu apel telefonic la unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Cererea ta poate fi inregistrata si direct in site-ul nostru. Vei primi produsul in cel mai scurt timp, aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare.
Produsele pot fi ridicate si personal direct din sediul nostru.

Monteaza piese de schimb cu responsabilitate, respectand indicatiile noastre si pe cele ale producatorilor. Cea mai corecta varianta, pentru un montaj optim, este sa expui utilajul tau exclusiv unui atelier de specialitate. Un montaj gresit va compromite piesa de schimb, in cel mai scurt timp, iar tu vei fi nevoit sa o iei de la capat cu investitiile.
Cere ajutor agentilor nostri pentru cateva recomandari de calitate, daca nu stii incotro sa te duci. Vei vedea ca avem o multime de recomandari, asa ca o vom gasi pe cea mai potrivita pentru tine.

Specificatii tehnice

• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: 9R2803LP-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura