Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Case 5140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 5140
Out Of stock
Descriere
Daca vrei o activitate cat mai productiva si fara intreruperi si stii ca un suport tehnic permanent ar ajuta la dezvoltarea afacerii tale, ai ajuns unde trebuie. Fii sigur ca vei primi toate detaliile referitoare la piesele de schimb de care esti interesat, cum ar fi acest pivot tractor Case 5140. Este una dintre cele mai bune piese, din categoria celor de transmisie, pe care le vei intalni, care primeste review-uri bune si are foarte multe cereri.

Probabil ca nu te asteptai ca o piesa atat de mica sa fie pe deplin responsabila cu echilibrul si sustinerea in totalitate a utilajului. Ei bine, ea trebuie sa fie si suficient de rezistenta pentru a putea face fata socurilor mecanice si tensiunilor de pe teren.
Acest pivot pentru tractor Case 5140 este fabricat cu o deosebita atentie si responsabilitate, intr-un atelier modern de creatie tehnica. Produs dintr-un metal foarte durabil, tratat termic si testat temeinic - intru siguranta utilizatorilor - piesa are cele mai scazute sanse de a se rupe.

Un pivot tractor Case 5140 este pe deplin un element in care iti poti pune toata increderea, cu a sa garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Nu uita ca oferim consultanta gratuita!
Garantia este insa doar o mica parte din oferta noastra, la achizitionarea piesei de schimb. Vei primi, in plus, serviciul nostru gratuit de consultanta! Cu alte cuvinte, oricand vei avea nevoie, te poti sfatui la telefon cu unul dintre agentii nostri. Vom gasi solutii personalizate pentru tine, iar tu vei primi informatii cu adevarat pretioase despre cum sa intretii, unde sa montezi si care sunt cele mai bune piese.

Daca esti convins ca un pivot tractor Case 5140 este ce iti trebuie, fa o comanda telefonica sau plaseaza cererea ta direct in site-ul nostru. Fii sigur ca angajatii nostri vor intra in miscare imediat ce au prelucrat comanda ta, iar tu vei primi coletul in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare.
Te asteptam si la sediul nostru, daca iti face placere sa ridici personal produsele tale sau daca vrei sa intri in vorba cu agentii nostri despre intretinerea noilor tale achizitii.

Montajul acestui pivot se recomanda a se efectua exclusiv intr-un atelier de specialitate.
Invata si tu din experientele altora!
Tehnica si tehnologia au evoluat atat de mult, incat treaba asta cu mecanica nu o poate face oricine. Expune utilajul tau numai unui profesionist cu experienta si evita improvizatiile.
Vei vedea ca piesa de schimb schimbata in acest mod va avea o viata indelungata de functiune. Pe cand o piesa montata gresit, se va deteriora cu siguranta, iar tu vei pierde investitia initiala.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: JK3QIR6Z-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura