Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set butuc pentru tractor Case 5140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 5140
Cod produs
Q2GLO1VF-IA
Out Of stock
Descriere
Merita sa achizitionezi acest set butuc tractor Case 5140 din varii motive. In primul rand pentru ca uneori trebuie sa schimbi totul si sa aduci piesele noi la start! Apoi, acest set cuprinde absolut totul! Ai butucul cu rulmentii si prezoanele, iar simeringul nu-ti va lipsi nici el. Toate componentele sunt perfect originale si au fost create in uzinele Carraro. Setul original va fi montat la puntea din fata a tractorului. Alt motiv pentru care merita sa comanzi chiar acum acest set este pretul foarte avantajos!

Timpul este cel mai pretios dar pentru oameni, doar sa-l exploatezi la maxim. Omul de succes stie cum sa puna la munca timpul si cum sa ajunga la succesul mult dorit. Incearca si tu servicile noastre de mentenanta! Va fi benefic pentru propria ta afacere si nu vei regreta alegerea facuta pentru ca te va ajuta sa progresezi in ritm alert! Contacteaza-ne pentru detalii! In prima faza vei fi consiliat tehnic gratuit de catre cei mai buni experti in domeniu.

Set butuc tractor Case 5140 - exact ce te intereseaza!
Butucul rotilor este elementul principal al mecanismului de invartire al rotilor. Butucul rotii este singura parte a utilajului care tine roata si de aceea este foarte important sa te asiguri ca rotile sunt montate corespunzator. Defectarea ansamblului butucului este indicata prin semnale cum ar fi sunete ciudate in timpul condusului, vibratii sau incetinire la viraje a utilajului. Pierderea aderentei si rodarea neuniforma a anvelopelor indica inceputul unor probleme grave in acest sector.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Acest set butuc pentru tractor Case 5140 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest set butuc tractor Case 5140 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura