Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 644776

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 644776
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit pe pagina acestui pivot punte Carraro 644776, o piesa uzuala extrem de cautata, din categoria pieselor de transmisie. Daca te intrebi cum am ajuns sa recomandam aceasta piesa, ei bine, pivotul se bucura de recomandari dintre cele mai diverse din partea utilizatorilor. Am gasit review-uri excelente si ocupa unul dintre primele locuri in topul celor mai bine vandute piese din depozit.

Acest pivot pentru punte Carraro 644776 este fabricat intr-un laborator tehnic modern, are un design specific si este lucrat dintr-un metal extrem de dur, ce a fost supus unor tratamente termice si testat indelungat. Poti avea incredere ca vorbim despre un element care are cele mai slabe sanse sa se rupa.

Nu uita ca o echipa intreaga este oricand la dispozitia ta!
Beneficiaza si tu de serviciul nostru gratuit de mentenanta, aceasta straduinta din partea agentilor nostri de a fi oricand disponibili sa te ajute.
Daca vrei sa iti cunosti mai bine utilajul si metodele lui specifice de mentenanta.
Daca vrei sa afli care sunt piesele compatibile cu modelul tau.
Daca esti in dificultate, utilajul tau prezinta defectiuni grave sau este imobilizat.
Iata numai cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa intretii o relatie de comunicare cu angajatii nostri. Poti avea incredere ca ei te pot scoate din cele mai neplacute situatii.

Acest pivot punte Carraro 644776 detine o garantie de 6 luni, pentru defectele din fabrica!
Pentru un plus de incredere din partea ta si pentru a te convinge ca ai facut cea mai buna alegere, asigura-te alaturi de agentii nostri ca ai ales un element compatibil cu modelul tau.
In caz ca esti nemultumit, fii sigur ca situatia se va schimba in favoarea ta, iar tu vei obtine exact ceea ce ai nevoie.

Daca esti deja hotarat ca vrei sa devii proprietarul unui pivot punte Carraro 644776, apeleaza agentii nostri carora le poti plasa comanda ta. Sau, daca este mai usor pentru tine, poti comanda on-line, direct din site-ul nostru. Imediat ce vom prelucra cererea ta, sunt inaintate formalitatile de livrare, pentru ca tu sa primesti coletul in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs.
Ne poti vizita, de asemenea, la sediul nostru pentru a ridica personal comenzile tale. Aceasta placuta vizita iti poate aduce noi cunostinte despre intretinerea piesei de schimb, din partea angajatilor nostri.

Pentru a respecta intocmai toti pasii corecti in intretinerea piesei de schimb, mergi cu utilajul tau la un service de specialitate.
Nu improviza si nici nu-ti expune utilajul acolo unde nu esti deplin increzator ca primesti un serviciu autorizat. Nu numai ca ar putea fi periculos pentru tine, dar un montaj neadecvat ar putea distruge imediat noua ta piesa.
Decat sa fii nevoit sa faci investitii la nesfarsit, fiind permanent in acelasi cerc vicios, alege calea mai sigura. Ulterior ti se va parea si simpla.
Noi iti putem face cateva recomandari, daca nu ai cunoscut pana acum un atelier specific. Trebuie doar sa ne ceri sa te ajutam si vei primi indata cea mai buna solutie pentru tine.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: K48QSU2J-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura