Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru punte Carraro 644776

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 644776
Cod produs
4YKIRNPV-C
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa beneficiezi de produse de cea mai buna calitate, dar si de consultanta tehnica (in acest caz gratuita), atunci ai ajuns la locul potrivit! Depozitul nostru este cartea noastra de vizita, ne reprezinta intru totul activitatea si este utilat exclusiv cu piese de inalta calitate!
Aceasta coroana butuc punte Carraro 644776 este o creatie tehnica pe care o recomanda in primul rand rezistenta ei! Are review-uri excelente si recomandari dintre cele mai interesante din partea muncitorilor din toata tara!

Plaseaza acum o comanda! Avem produse de top, atent selectionate special pentru a-ti fi de folos!
Produsele noastre trebuie sa indeplineasca o conditie foarte clara! Trebuie sa fie cu adevarat practice si sa reziste timp indelungat, pentru o activitate fara intreruperi!
Aceasta coroana de butuc pentru punte Carraro 644776 este fabricata cu interes si responsabilitate intr-unul dintre cele mai interesante ateliere tehnice din lume. Intr-un mediu atat de dinamic si diversificat, aceasta coroana de butuc este creatia unor ingineri cu experienta! Fiind prelucrata dintr-un aliaj metalic super rezistent la socuri si tensiuni, isi indeplineste in mod eficient scopul, acela de a oferi un cuplu sporit in cadrul ansamblului de transmisie finala.

Serviciu de consultanta gratuit! Un avantaj care face diferenta!
Fii fara grija, atata vreme cat esti partenerul nostru beneficiezi de ceva in plus: serviciul nostru gratuit de consultanta! Un avantaj unic pe piata, care face diferenta!
• Te ajutam sa faci o selectie 100% compatibila cu modelul pe care il detii!
• La noi vei gasi intotdeauna sfaturi potrivite, informatii pretioase si recomandari sigure pentru montaj
• Ai posibilitatea sa stabilesti un plan personalizat de mentenanta pe termen lung al utilajului tau
• Suntem operativi imediat ce ne vei cere interventii tehnice de urgenta, atunci cand esti imobilizat pe teren! Echipa noastra poate veni catre tine pentru a te scoate din aceasta situatie, oferindu-ti reparatii la fata locului

Aceasta coroana butuc punte Carraro 644776 detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Il vei primi, negresit, la primirea coletului si fii sigur ca il poti folosi cand trebuie sa rezolvi o neplacere! Vom gasi impreuna o solutie in favoarea ta.

Poti sa achizitionezi aceasta coroana de butuc punte Carraro 644776 apeland unul dintre agentii nostri! Poti, la fel de usor, sa inregistrezi o cerere direct in site-ul nostru si fii sigur ca vom prelucra datele tale imediat, indiferent care este metoda aleasa! Vei primi coletul tau in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs, sau poti sa ridici personal comanda direct din sediul nostru!

Montajul ar putea fi o poveste cu final fericit daca te indrepti catre un atelier de specialitate.    Persoana care asambleaza o transmisie finala trebuie sa mai fi facut aceasta operatiune si cu alte ocazii. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor iti pot asigura o durata de exploatare fara situatii neplacute, o perioada mult mai extinsa.
Atentie si pe la elementele conexe!
Mai sunt cateva aspecte de care ar trebui sa tii cont! Este momentul oportun pentru a verifica pinioanele planetare, simeringurile si oringurile, daca acestea prezinta semne de uzura. Cel mai corect ar fi sa le inlocuiesti, pentru a fi sigur ca utilajul tau beneficiaza de un montaj optim!

Specificatii tehnice:
• Dantura: 60 dinti
• Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
• Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
• Diametrul exterior 202mm
• Inaltimea totala: 55mm
• Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: 4YKIRNPV-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura