Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 134856

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 134856
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este un mic univers tehnic, iar in tot acest timp a devenit un real suport pentru muncitorii din Agricultura si Constructii. Daca ai nevoie de cateva schimbari pe la piesele de transmisie, fa cunostinta cu acest pivot punte Carraro 134856 de o rezistenta cunoscuta si foarte apreciata in randul muncitorilor.

Cu numeroase recomandari si review-uri, acest pivot pentru punte Carraro 134856 se defineste ca fiind extrem de rezistent, produs dintr-un material de inalta calitate, mai exact un metal tratat termic si testat indelungat. Este excelent in echilibrarea utilajului si in sustinerea lui, chiar si atunci cand este supraincarcat.

Acest pivot punte Carraro 134856 se regaseste chiar acum disponibil in depozitul nostru, alaturi de multe alte piese de schimb, unele la care nici nu te gandesti.
Clientii nostri sunt norocosi!
Echipa noastra este conectata nevoilor clientilor nostri, atat de mult incat ei primesc un serviciu gratuit de consultanta. Practic, orice problema ai avea, nu ezita sa vorbesti cu angajatii nostri.
Vei intra in posesia unor informatii foarte pretioase despre modelul pe care il detii si, astfel, vei putea sa investesti mai mult in intretinerea lui.

Un pivot punte Carraro 134856 este livrat alaturi de un certificat de garantie, pe o perioada de 6 luni, pentru defectele din fabrica.
Poti achizitiona produsul cu incredere, iar atunci cand intervin situatii neplacute poti sa apelezi la agentii nostrii. Din milioanele de solutii, se va gasi una perfecta si pentru tine.

Daca vrei sa cumperi un pivot punte Carraro 134856 plaseaza comanda ta la telefon sau direct in site-ul nostru. Noi trimitem produsele printr-o firma de curierat rapid, cat mai curand. De obicei, in aproximativ 24 de ore, comenzile noastre sunt onorate, iar plata se face la livrare.

Sa montezi un pivot necesita o deosebita atentie si stiinta, dar si conditii tehnice specifice. Asa ca recomandarea noastra sincera, atat pentru siguranta ta, cat si a piesei de schimb, este sa mergi cu utilajul intr-un service. Nu uita ca un montaj gresit scurteaza categoric durata de functionare a piesei, iar tu vei fi nevoit sa o schimbi din nou, neasteptat de repede.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: HTY4F5CQ-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura