Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru punte Carraro 134856

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 134856
Cod produs
DZQ7Y13S-B-AC
Out Of stock
Descriere
Bine te-am gasit! Daca esti in cautarea unor piese de schimb pentru utilajele tale, sa stii ca noi iti punem la dispozitie componente fabricate la standarde de top. Acest cap de bara complet punte Carraro 134856 este un produs original, fabricat de Carraro si in oferta noastra are un pret foarte avantajos!

Piesele din oferta noastra asigura o exploatare indelungata a utilajului tau. De asemenea, daca ai nevoie si de alte piese de schimb sau de servicii tehnice, contacteaza-ne! Suntem aici si avem solutii tehnice adecvate situatiilor cu care te confrunti.

Cap de bara complet punte Carraro 134856 - dispune de-o rezistenta aparte!
Piesa este realizata dintr-un metal tratat special pentru a rezista impotriva uzurii si a factorilor externi. Componenta este esentiala pentru sistemul de directie, facand posibila miscarea de virare a rotilor. Aceasta conecteaza fuzeta cu cilindrul de directie. Uzura poate dauna in timp articulatiilor bieletei sau capatului de bara. Cauciucul mansonului este partea cea mai susceptibila la uzura, permitand apoi patrunderea impuritatilor, care pot afecta articulatia sferica.

Acest cap de bara complet pentru punte Carraro 134856 se va dovedi alegerea ideala pentru utilajul tau, pentru ca are rezistenta crescuta la uzura si socuri, iar articulatiile sferice sunt de calitate superioara.

Intreaba-ne! Consultanta noastra este gratuita!
Daca nu esti sigur ca acest produs este compatibil cu utilajul tau, inainte de a plasa orice comanda, poti beneficia de consiliere tehnica gratuita. Aceasta este oferita de colegii nostri de la departamentul de Identificari.

Ce trebuie sa faci? Ii contactezi telefonic si le transmiti cateva informatii despre utilajul tau. Apoi, ei te ajuta cu identificarea piesei de care acesta are nevoie.

Adreseaza-le cu incredere intrebarile tale!

Cap de bara complet punte Carraro 134856 are garantie pentru defectiunile din fabricatie pentru o perioada de 6 luni de la data achizitiei.

Certificatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de factura.

Pentru ca stim cat de multa nevoie are utilajul tau de piesele de schimb cumparate, livrarea se face rapid si eficient. Produsele noastre ajung la tine in 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara.

Daca doresti sa-ti ridici chiar tu piesele, te asteptam la depozitul nostru din comuna Jilava, judetul Ilfov.

Ce ai mai avea de facut?! Poti sa completezi o cerere pe site sau sa ne contactezi la numerele de telefon afisate pe pagina noastra de internet!

Vorbeste cu noi, iar piesele de schimb de care utilajul tau are nevoie, ajung la tine foarte repedeee!

Un montaj ideal poate fi realizat doar in conditiile in care urechea de prindere a fuzetei si sistemul de prindere al capatului de bara sunt in stare buna de functionare. Deteriorarea acestor parti poate duce la retezarea partii filetate a capatului de bara, cauzand o avarie pe care garantia nu o acopera. Este necesara reglarea unghiului de fuga al rotilor pentru a realiza o directie precisa, evitand in plus daune premature la anvelope.

Toate acestea pot fi rezolvate de catre mecanicii nostri colaboratori. Se pot deplasa la punctul de lucru al utilajului tau cu un intreg service mobil daca este necesar. Contacteaza-ne la telefon pentru informatii suplimentare.

Specificatii tehnice

• Filet dintre bieleta si cap de bara: M24x1.5mm, filet de dreapta. Lungime filet 75mm
• Con cap de bara: 23.5-26mm
• Filet cap de bara: M20x1.5mm, filet de dreapta
• Filet bieleta la insurubarea in cilindru directie: M22x1.5mm, de dreapta. Lungime filet 30mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura