Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru punte Carraro 134856

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 134856
Cod produs
BISZANKJ-AT
Out Of stock
Descriere
N-ai timp de pierdut, timpul inseamna bani - de ce sa le pierzi pe amandoua inutil, cand poti sa-ti rezolvi problema cu un simplu apel telefonic? Gasesti la noi coroana transmisie punte Carraro 134856 de care ai nevoie pentru a-ti reporni utilajul. Realizata dintr-un material foarte rezistent, face fata cu brio provocarilor si solicitarilor inerente exploatarii in conditii grele.

Iti oferim o gama diversa de piese de schimb destinate utilajelor din constructii si utilajelor agricole - ori de cate ori intampini dificultati tehnice, ne poti apela si vom gasi impreuna solutia potrivita problemei tale. Clientii nostri sunt foarte multumiti de ceea ce primesc. Suna-ne si lucrurile iti vor parea mult mai simple.

Coroana transmisie punte Carraro 134856 - cea mai buna alegere cand vrei rezistenta si fiabilitate!
Aceasta coroana reductor punte Carraro 134856 este o piesa esentiala pentru utilajul tau. Ea face parte din angrenajul transmisiei finale si ajuta la sporirea cuplului, ceea ce face ca rolul ei sa fie unul foarte important pentru functionarea in parametri optimi a utilajului tau. Deci, n-o neglija!

Iti oferim consultanta gratuita!
Ne dorim clienti multumiti din toate punctele de vedere, de aceea le oferim un serviciu de consultanta gratuita. Fie ca vrei un sfat in alegerea piesei de schimb necesare, fie ca ai probleme cu identificarea defectiunii, la noi gasesti raspunsurile cautate. Te putem ajuta si cu sfaturi legate de mentenanta sau de montaj. Incearca si tu!

Aceasta coroana transmisie finala pentru punte Carraro 134856 beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica, desi asemenea cazuri sunt o raritate. Totusi, ca sa fii pe deplin asigurat, iti recomandam sa pastrezi actele primite in colet.

Colaboram cu niste curieri foarte rapizi care iti vor livra aceasta coroana transmisie punte Carraro 134856 in 24 de ore, in orice colt al tarii. Ne poti contacta telefonic sau pe site. Or, la fel de bine, daca esti prin apropiere, ne poti vizita direct la sediu.

Oricat de calitativa ar fi piesa, esential pentru o buna functionare a utilajului este montajul acesteia. Este important ca toate piesele din angrenaj sa fie montate corect, iar lubrifierea si etansarea ansamblului reductor sa fie impecabila, daca vrei sa-ti exploatezi fara probleme utilajul o perioada mai mare chiar decat cea acoperita de garantie. Daca defectiunea a fost provocata de deteriorarea danturii, iti recomandam sa inlocuiesti si pinioanele si, eventual, sa refaci etanseitatea transmisiei finale cu simeringuri si oringuri noi.

Specificatii tehnice

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura