Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Carraro 118526

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 118526
Out Of stock
Descriere
Una dintre pasiunile noastre este sa simti ca ai un suport tehnic, indiferent care este defectiunea utilajului tau. Daca stii ca trebuie sa imbunatatesti cate ceva pe la piesele de transmisie, un pivot Carraro 118526 este cea mai buna idee, excelenta pentru a echilibra perfect utilajul si pentru sustinerea acestuia in siguranta.

Plaseaza acum o comanda! Depozitul nostru este extrem de bine dotat. Practic, daca inca nu o avem, noi putem aduce orice piesa de gen care a fost produsa si de care ai putea avea nevoie.

Un pivot Carraro 118526 a fost lucrat cu atentie intr-un atelier tehnic de mare popularitate, dintr-un metal de inalta calitate si tratat termic. Super puterea lui consta in faptul ca rezista la socuri mecanice foarte mari si ca te tine in siguranta. Momentul acela cand se rupe pivotul ar putea fi periculos si ar fi mai bine sa nu se intample niciodata. Poti evita defectiunile grave, fiind mai atent la intretinerea utilajului tau.

Celor ce cumpara de la noi, le vom oferi un serviciu gratuit de consultanta, atat de vital in procesul de mentenanta al utilajului. Practic, nu te costa nimic sa vorbesti cu angajatii nostri si sa afli mici secrete despre utilajul tau, ce iti pot usura munca.

Un asemenea pivot Carraro 118526 detine o garantie de 6 luni. Atata vreme cat piesa se afla in termenul de garantie, esti acoperit pentru defectiunile din fabrica, de care ne ferim toti.
Probabil ca primul lucru la care te gandesti cand cumperi o piesa noua este daca va fi functionala si daca se potriveste modelului tau. Cumpara cu incredere, intrucat angajatii nostri vor gasi intotdeauna o solutie pentru ca utilajul tau sa functioneze cu piesele potrivite.
Ce ai putea face pentru ca elementele sa functioneze mai mult timp? Raspunsul este simplu: sa le intretii corespunzator, iar pentru aceasta ai face bine sa discuti cu angajatii nostri.

Daca te-ai hotarat sa cumperi de la noi, poti face acest lucru extrem de usor, direct de pe site-ul nostru sau telefonic. Noi trimitem produsele tale acolo unde esti tu, in aproximativ 24 de ore, cu plata la livrare.
Noi am inteles foarte bine ce inseamna sa stai cu utilajul defect, intrerupand activitatea zilnica. Dorinta noastra este sa fim alaturi de tine cat mai curand, cu piesa potrivita, iar tu sa revii la munca fara pierderi materiale consistente.

Toti clientii nostri sunt rugati sa monteze piesele utilajelor in service-uri. O piesa de acest gen poate avea particularitati pe care numai un profesionist cu experienta sa le cunoasca. Ia in calcul faptul ca o piesa, indiferent de calitatea ei, daca va fi montata gresit, se va uza imediat si vei fi nevoit sa o schimbi din nou in cel mai scurt timp.
Lasa utilajul intr-un atelier de specialitate atunci cand trebuie sa faci modificari, este mult mai sigur asa.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: S6CFVB2W-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura