Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Cukurova C77AJ86

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cukurova C77AJ86
Out Of stock
Descriere
Daca utilajul tau iti da semne ca ar avea nevoie de schimbari la categoria pieselor de transmisie, poti avea incredere ca ai ajuns unde trebuie.
Un pivot Cukurova C77AJ86 este excelent pentru echilibrarea optima a utilajului tau si pentru sustinerea lui in siguranta.
Reper original, acest pivot Cukurova C77AJ86 este extrem de rezistent, produs dintr-un metal de inalta calitate si tratat termic.
Nu uita sa vorbesti cu agentii nostri si sa le transmiti toate detaliile despre utilaj. Clientii nostri beneficiaza de un serviciu gratuit de consultanta, tocmai pentru a evita cele mai grave defectiuni sau neplacutele imobilizari.

Socurile puternice sau supraincarcarea utilajului pot avea efecte nefavorabile. Momentul acela cand se rupe pivotul ar trebui sa nu ti se intample niciodata. Cu un plus de grija, zona de rotire dintre pivot si bucsa trebuie gresata permanent si ferita de impuritati.

Inca ar mai fi multi pasi de urmat, pe care ii poti invata alaturi de angajatii nostri. Nu te costa nimic, dimpotriva, vei castiga piese mai sanatoase timp indelungat si, per total, o mai buna productivitate a afacerii tale.

Produsele noastre certificate au fost alese pentru a sustine tehnic munca ta. Asa cum este si normal, primul lucru la care te gandesti cand cumperi o piesa noua este daca aceasta va fi perfect functionala si daca ai investit corect.
Un pivot Cukurova C77AJ86 detine o garantie de 6 luni, pentru defectele din fabrica.
Asa cum te-am rugat, vorbeste cu agentii nostri despre cum ai putea intretine corect piesele tale. Din atatea solutii pe care le-am mai incercat, cu siguranta o vom gasi pe cea perfecta pentru tine.

Produsele noastre se comanda foarte usor, direct din site-ul nostru sau telefonic. Le putem livra indiferent in ce colt al tarii, in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs.
Daca ai nevoie de asistenta tehnica pe teren, nu ezita sa ne ceri ajutorul. Nu te putem lasa cu utilajul imobilizat. Noi stim foarte bine ce inseamna asta pentru afacerea ta. Vom trimite un profesionit exact acolo unde esti.

La capitolul „Montaj” suntem foarte fermi atunci cand recomandam clientilor nostri sa duca utilajele in ateliere de specialitate. Indiferent despre ce piesa de schimb este vorba, aceasta trebuie montata corect.
O piesa de calitate, dar care a fost montata gresit, nu va avea aceeasi longevitate. Vei fi nevoit sa o schimbi din nou, intr-un timp destul de scurt.
Daca nu stii unde sa te duci sau nu stii pe mana cui sa te lasi, vorbeste cu noi si te vom ajuta.

Specificatii tehnice:
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: MLVOUND6-A 
Trimite mesaj
Din Gura in Gura