Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering Cukurova C77AK08

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cukurova C77AK08
Cod produs
CRJ19TEX-M-BT
Out Of stock
Descriere
Site-ul nostru iti pune intotdeauna la dispozitie o suita de servicii tehnice complete. Astfel, te afli la un click distanta de cele mai bune componente de pe piata. Aici le vei gasi la cel mai bun pret posibil, insotite de garantie si un suport tehnic exemplar. De aceasta data iti sugeram sa iti indrepti atentia spre un astfel de simering Cukurova C77AK08 din oferta noastra curenta. Este o piesa de schimb de top, gata sa iti reabiliteze utilajul intr-o clipita. Comanzi, montezi si pornesti la treaba. Simplu, nu-i asa?

De asemenea, fiecare piesa de schimb ce ajunge in depozitul nostru este supusa unui triaj complex. Echipa noastra se asigura ca toate componentele respecta cele mai inalte standarde de calitate din domeniu si ca sunt catalogate cu atentie. Astfel, de indata ce ai plasat comanda, poti sta linistit, deoarece vei primi componenta corecta pentru vehiculul tau! Totodata, stocul nostru propriu este foarte bine aprovizionat, ceea ce inseamna ca te poti baza mereu pe serviciile noastre.

Alege acest simering Cukurova C77AK08 - este un produs original Carraro, care nu te lasa la greu! Comanda-l de aici!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a etansa carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior. Durabilitatea semnificativa a piesei si pretul avantajos recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Acum poti obtine orice piesa de schimb mai usor ca niciodata!
Pentru a comanda simeringul, este suficient sa suni la departamentul nostru de relatii clienti sau sa completezi formularul de pe site. Inainte de a plasa orice comanda, poti verifica si compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre tehnicienii firmei. La alegerea pieselor noi, beneficiezi de consultanta gratuita. Trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea!

Incercam sa iti oferim cele mai bune produse de pe piata intotdeauna. Acest simering Cukurova C77AK08 vine insotit de factura si de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data achizitiei. Asa vei avea siguranta ca ai cumparat o piesa de schimb durabila, menita sa iti asigure o reparatie rezistenta pe termen lung.

Pentru a primi acest simering Cukurova C77AK08 cat mai repede posibil, tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda! Coletul tau va fi ambalat si predat firmei de curierat rapid de indata ce ai primit mesajul de confirmare al comenzii. Plata se va face ramburs la primire, cand ai sansa de a verifica continutul pachetului in prezenta curierului. Alternativ, poti trece pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, pentru a ridica personal componentele alese!

Apeleaza la noi daca vrei sa ai parte de un montaj exceptional. Iti punem la dispozitie o echipa de mecanici experimentati si un atelier mobil performant. Acestia se vor deplasa la punctul tau de lucru, oriunde in Romania. Ei iti pot monta piesele comandate sau efectua reparatiile necesare. Vei avea certitudinea ca echipamentul tau functioneaza optim si ca piesele de schimb comandate nu vor trebui inlocuite prea curand. Mai multe detalii despre acest serviciu oferit de noi vei obtine de la agentii nostri!

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM), ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului este: CRJ19TEX-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura