Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Wacker Neuson 5100019972

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Wacker Neuson 5100019972
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica de alimentare Wacker Neuson 5100019972 reprezinta una dintre cele mai bune variante de schimb pentru instalatia utilajului tau. Asa cum te-am obisnuit, piesele noastre sunt in topul preferintelor in domeniul agriculturii si al constructiilor, au review-uri bune si un pret excelent.

Din aceste motive, o vei gasi mereu pe stocul nostru, asa ca poti plasa o comanda oricand ai nevoie!

Pompa de alimentare Wacker Neuson 5100019972 este imbunatatita cu un sistem de siguranta ce o face sa fie foarte rezistenta la socuri si presiuni. Cere si tu o oferta si te convingi!

Achizitioneaza aceasta pompa pentru motorul tau si mergi pe mana agentilor nostri, care vor stii clar ce recomandare sa-ti faca. Beneficiezi de experienta si priceperea noastra atunci cand cauti solutii tehnice pentru utilajul tau si de fiecare data cand cumperi piese de schimb primesti gratuit consultanta tehnica specializata!

Pompa de alimentare Wacker Neuson 5100019972 are o garantie de 12 luni. Defectiunile din fabrica sunt acoperite 100% - conform certificatului. Produsele noastre pot fi un partener de nadejde in afacerea ta. Echipa noastra este orientata catre bunul mers al afacerii tale, asa ca poti oricand sa ne soliciti cateva informatii pentru eventualele neclaritati.

Oricand vei avea nevoie, pompa electrica se regaseste in depozitul nostru si este gata de drum. Noi putem sa trimitem coletul, sa ajunga la tine in 24 de ore, sau ne putem astepta la o vizita din partea ta la sediul nostru, un prilej numai bun de a comunica.

Daca ai nevoie de asistenta tehnica, suntem bucurosi sa te ajutam, chiar daca te afli intr-o zona indepartata. Partenerii nostri pot veni la tine, acolo unde se afla utilajul tau, pentru a rezolva orice urgenta. Profita de serviciul nostru gratuit de mentenanta. Cere detalii despre cum poti intretine mai bine motorul tau, agentii nostri fiind instruiti si pentru asta.

Specificatii tehnice
Debit: 140 litri/ora

Cod produs: YIG1CRQM-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura