Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea de alternator pentru motor Perkins HRC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins HRC
Cod produs
ZP3NYEU8-B-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti aceasta curea de alternator motor Perkins HRC insa nu stii unde o poti gasi la cel mai bun pret? Nu te mai uita in alta parte, avem pentru tine cea mai buna oferta. Mai mult, serviciile pe care ti le oferim vor face sa uiti de orice neplacere pe care reparatiile asupra utilajului tau ti le provoaca. Alege cureaua de alternator din oferta noastra si vei fi multumit! Componenta este dintata si are forma trapezoidala in sectiune. Aceasta are rolul de a angrena ventilatorul, pompa de apa si alternatorul. Fiind originala Perkins, nu ai de ce sa te indoiesti de performanta superioara a acesteia.

Utilajul pe care o vei adauga va rula exceptional cu ea in componenta. Intrucat dimensiunea corespunzatoare a curelei variaza in functie de dotarile pe care le are echipamentul tau, te rugam sa iei legatura cu noi pentru a te asigura ca o alegi pe cea care trebuie. Consultantii nostri sunt incantati sa te ajute si, pe langa informatii despre piesa, iti vor da si ponturi pentru o buna intretinere a utilajului pe care il detii. Acorda si montajului o atentie deosebita, caci este important sa faci o reparatie care sa te tine mult timp de acum inainte!

Curea de alternator motor Perkins HRC - da, ea este piesa de care ai nevoie!

O curea de alternator reprezinta o componenta destul importanta a unui utilaj, caci fara aceasta nu ar putea functiona elemente precum alternatorul, pompa de apa sau ventilatorul. Cauzele avarierii curelei sunt diverse. Cateva dintre ele sunt tensiunea incorecta, supraincalzirea frecventa, nealinierea scripetilor sau obiecte straine intre curea si scripeti. De asemenea, o instalare improprie si ignorarea recomandarilor producatorului in ceea ce priveste durata de viata pot duce la aparitia defectiunii.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantia pentru aceasta curea de alternator pentru motor Perkins HRC este valabila timp de 6 luni de zile. Ea este conditionata, insa, de realizarea montajului in mod corespunzator.

Plaseaza acum o comanda pe site-ul nostru. O vom procesa imediat si piesele pleaca catre tine in cel mai scurt timp posibil. A doua zi lucratoare de la data efectuarii comenzii acestea vor ajunge la adresa la care le-ai solicitat. Nu trebuie sa platesti pana cand nu le primesti. Ca varianta alternativa, ti le putem preda personal la sediul nostru, care se afla in comuna Jilava, judetul Ilfov, langa Bucuresti.

Ai nevoie de ajutor pentru a fi sigur ca aceasta curea de alternator motor Perkins HRC va fi montata in mod corespunzator? Apeleaza cu incredere la mecanicii cu care noi colaboram. Acestia sunt disponibili in orice locatie din tara. Mai multe detalii la telefon.

Specificatii tehnice

L=1010mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura