Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea de alternator pentru motor Perkins GN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins GN
Cod produs
LA872JEC-B-IA
Out Of stock
Descriere
Doar la ACN Piese Utilaje gasesti cele mai bune piese de schimb pentru utilajul tau. Aceasta curea de alternator motor Perkins GN este o componenta de calitate pe care nu o vei gasi la un asemenea pret avantajos in alta parte! Alege cureaua din oferta noastra - o componenta originala, de calitate garantata! Fiind dintata si avand forma trapezoidala in sectiune, aceasta piesa are rolul de a angrena alternatorul, ventilatorul si pompa de apa. Deoarece este originala Perkins, nu trebuie sa te indoiesti de calitatile sale. Fara nicio ezitare trebuie aleasa pentru echipamentul tau!

Daca ai nelamuriri, contacteaza-ne prin apel telefonic sau completand formularul online de pe site. Consultantii nostri sunt nerabdatori sa te indrume, gratuit, pentru ca tu sa iei decizia corecta. Dimensiunea corespunzatoare a curelei difera in functie de dotarile utilajului tau. Ia legatura cu noi pentru a te asigura ca acest model este compatibil. Cu siguranta iti vom gasi exact ce trebuie. Mai mult, ai posibilitatea sa soliciti ajutorul service-ului mobil pentru un motaj sigur si de calitate! Iar serviciile de mentenanta pot fi cea mai buna optiune pe termen lung!

Curea de alternator motor Perkins GN - piesa originala la un pret imbatabil!

Mentinerea unei curele uzate pe motor, din neglijenta, poate duce chiar la distrugerea ei pe timpul unui rulaj mai lung. Este nevoie de un simplu control vizual pentru a depista cureaua care prezinta desprinderi ale materialului cauciucat si care trebuie inlocuita. Alternatorul nu va mai debita suficient curent in instalatia electrica, iar ventilatorul si pompa de apa nu vor mai raci corespunzator motorul, acesta se va putea supraincalzi peste temperatura normala de lucru si se va putea defecta. La un atelier service autorizat trebuie sa mergi pentru inlocuirea curelei si remedierea defectiunii.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Esti ingrijorat in privinta evenimentelor neprevazute care pot cauza o defectiune asupra acestui produs? Nu te ingrijora! Aceasta curea de alternator pentru motor Perkins GN are garantie in primele 6 luni de zile.

Ai nevoie de componente rapid deoarece lucrarile tale stagneaza, intrucat utilajul tau nu poate fi pus in functiune? Noi ti le vom trimite imediat ce efectuezi o comanda, iar piesele vor ajunge la tine a doua zi lucratoare. Mai mult, nu trebuie sa platesti nimic pana cand nu iti vor fi inmanate personal. Daca doresti sa le ridici direct din depozitul nostru, atunci te asteptam in comuna Jilava, judetul Ilfov.

Nu vrei sa iti bati capul cu toate detaliile tehnice pe care montajul unei astfel de componente le implica? Nu ai de ce sa te murdaresti pe maini deloc! Poti lua legatura cu noi daca esti interesat de serviciul de montaj pe care ti-l punem la dispozitie. Mecanicii cu care noi colaboram sunt disponibili in absolut orice locatie din Romania si se pot deplasa cu un intreg service mobil pana la punctul de lucru al utilajului tau pentru a-i adauga aceasta curea de alternator motor Perkins GN in componenta.

Specificatii tehnice

L=1010mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura