Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea de alternator pentru motor Perkins EN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins EN
Cod produs
EIFVHG9L-B-IA
Out Of stock
Descriere
Serviciile noastre vor face ca orice neplacere pe care defectiunile aparute ti-o provoaca sa fie de domeniul trecutului. Aceasta curea de alternator motor Perkins EN este originala si poate imbunatati vehiculul tau semnificativ, daca alegi sa o cumperi pentru a o adauga in componenta sa. Cureaua aceasta angreneaza atat alternatorul cat si ventilatorul si pompa de apa, iar inlocuirea ei este necesara cand apar semne de uzura. Ea are forma trapezoidala in sectiune si este dintata. Nu rata momentul sa o comanzi pentru echipamentul tau!

Ai intrebari despre aceasta curea de alternator Perkins EN? Avem toate raspunsurile pentru tine! Contacteaza-ne si beneficiezi de consultanta tehnica gratuita! Dimensiunea corespunzatoare a curelei poate varia in functie de dotarile utilajului tau. Iti recomandam sa iei legatura cu noi pentru a te asigura ca acest model este compatibil. Ne poti trimite chiar si o fotografie cu vehiculul pe care doresti sa il repari pe WhatsApp. ACN Piese Utilaje este partenerul tau ideal atunci cand vine vorba de reparatiile pe care utilajul tau le solicita.

Curea de alternator motor Perkins EN - utilajul ruleaza la capacitate maxima!

Cureaua de alternator este realizata din cauciuc prevazut cu nervuri si, ca orice astfel de piesa, are tendinta de a se uza. Cureaua este o piesa utilizata pentru a angrena alternatorul, pompa de apa si ventilatorul. Ideal ar fi ca aceastea componenta sa fie schimbate inainte de a fi afectata de procesul de uzura. Sunt semne care iti arat ca durata sa de viata este la final. Pe produs apar mici fisuri, se desprind bucati mici sau firimituri de material. Apare uzura si deteriorarea marginilor exterioare, iar un sunet de frecare necaracteristic pentru functionarea normala se poate instala.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantia acestui produs este valabila timp de 6 luni de zile. Daca, insa, ii vei provoca vreo stricaciune atunci cand o montezi, garantia pentru aceasta curea de alternator pentru motor Perkins EN va deveni invalida.

Cum poate aceasta curea de alternator sa ajunga in posesia ta? Simplu! Completeaza astazi o comanda pe site-ul nostru sau prin telefon si aceasta va fi livrata catre tine prin intermediul unui serviciu de curierat rapid. Maine produsul va sosi la adresa ta, iar tu nu va trebui sa il platesti pana cand nu iti va fi inmanat personal. Daca preferi sa o ridici direct din depozit, componenta te asteapta si la sediul ACN Piese Utilaje care este localizat in comuna Jilava din judetul Ilfov.

Mecanicii cu care noi lucram in parteneriat ofera servicii de top. Acestia sunt disponibili in absolut orice locatie din tara si se pot deplasa cu un intreg service mobil pana la punctul de lucru al utilajului tau, pentru a-i adauga aceasta curea de alternator motor Perkins EN in componenta pentru tine. In cazul in care esti interesat, ia legatura cu departamentul nostru tehnic si iti vom da toate detaliile.

Specificatii tehnice

L=1010mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura