Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea de alternator pentru motor Perkins HP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins HP
Cod produs
ORWMNQY4-B-IA
Out Of stock
Descriere
Avem pentru tine aceasta curea de alternator motor Perkins HP la cel mai bun pret. Profita de oferta noastra si de serviciile pe care ti le oferim si comanda acum aceasta curea de calitate superioara! Piesa aceasta are rolul de a angrena atat alternatorul, cat si ventilatorul si pompa de apa. Fiind dintata, ea are forma trapezoidala in sectiune. Deoarece este originala Perkins, utilajul tau va rula perfect cu ea in componenta. Este momentul sa o comanzi si sa aduci un plus de rezistenta echipamentului!

Pentru a te asigura ca acest model este compatibil cu utilajul tau, contacteaza-l pe oricare dintre consultantii nostri oricand de luni pana vineri. Intrucat dimensiunea curelei variaza in functie de dotarile vehiculului pe care doresti sa o montezi, este important sa ne lasi sa te indrumam asa incat sa iei decizia potrivita. E chiar simplu sa faci cumparaturi la noi si de ce n-ar fi, cand ai in preajma specialisti? Ei pot sa-ti dea sfaturi utile pe care sa le aplici in intretinerea adecvata a utilajelor tale.

Curea de alternator motor Perkins HP - merita sa o montezi pe utilaj!

Cureaua de alternator opereaza ventilatorul, pompa de apa, alternatorul. O curea care urmeaza sa cedeze va fi usor de recunoscut, ca urmare a faptului ca suprafata acesteia va prezenta modificari precum crapaturi sau va fi discontinua. Printre simptomele unei curele de alternator defecte se numara si insotirea actionarii ei de un zgomot foarte puternic, sunete de lovituri si frecare. Reglarea incorecta a tensiunii in momentul montarii ei duce la consecinte neplacute. Din acest motiv, este indicat sa te prezinti intr-un service pentru a rezolva defectiunea si a inlocui elementul in mod corect!

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Aceasta curea de alternator pentru motor Perkins HP are garantie in primele 6 luni de zile. Nu ezita sa o comanzi chiar acum, defectiunile neprovocate nu te afecteaza deloc.

Colaboram cu serviciile de curierat rapid. Acestia vor face ca orice piese pe care doresti sa le achizitionezi de pe site-ul nostru sa ajunga la tine in decurs de numai 24 de ore. Nu te ingrijora in privinta platii, intrucat nu trebuie sa o efectuezi pana cand componentele nu ajung la adresa ta. Sediul ACN Piese Utilaje se afla in comuna Jilava din judetul Ilfov de langa Bucuresti. Haide aici pentru a-ti ridica personal comanda, in eventualitatea in care preferi aceasta varianta.

Nu ai de ce sa te chinui sa montezi aceasta curea de alternator motor Perkins HP de unul singur. Putem sa trimitem un intreg service mobil pana la punctul de lucru al utilajului tau. Acest serviciu nu este doar convenabil, este si foarte calitativ si de incredere. Oriunde in tara te-ai afla, mecanicii nostri parteneri sunt disponibili si in locatia ta. Mai multe detalii la telefon.

Specificatii tehnice

L=1010mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura