Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea de alternator pentru motor Perkins HPC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins HPC
Cod produs
2Z47D3MV-B-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti aceasta curea de alternator motor Perkins HPC insa nu stii unde o gasesti la cel mai bun pret? Profita de oferta noastra exceptionala! Cureaua este dintata si are forma trapezoidala in sectiune. Ea are rolul de a angrena atat ventilatorul, cat si alternatorul si pompa de apa, piese importante care nu pot functiona fara ajutorul ei. Fiind originala Perkins, aceasta va spori, fara nici o urma de indoiala, performanta utilajului tau. Materialele bine alese din componenta sa o fac sa fie o componenta durabila si eficienta.

Serviciile noastre nu dezamagesc niciodata, iar gama noastra variata de produse include, fara indoiala, orice ai putea avea nevoie. Lungimea corespunzatoare a curelei nu este aceeasi pentru toate utilajele. In functie de seria de motor si de dotarile utilajului tau, aceasta poate sa varieze. Cum te asiguri ca achizitionezi piesa potrivita? Formeaza oricare dintre numerele de telefon afisate pe aceasta pagina. Iti va raspunde unul dintre consultantii nostri care este pregatit in domeniu si te va indruma catre componenta corecta.

Curea de alternator motor Perkins HPC - piesa ideala pentru utilajul tau!

Cureaua de alternator este un element esential pentru buna functionare a utilajului. Rezistenta indelungata a curelelor de alternator nu depinde numai de un regim cat mai echilibrat de functionare a motorului, ci si de modul in care acestea sunt manevrate, respectiv montate. Montarea curelei se va face numai conform cu specificatiile producatorului. Pentru o buna functionare a instalatiilor motorului, cureaua trebuie sa fie mentinuta in stare de intindere optima. Este bine sa faci inlocuirea ei intr-un atelier pentru a regla corect intinderea ei.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Aceasta curea de alternator pentru motor Perkins HPC are garantie, care este valabila timp de 6 luni de zile, insa este conditionata de efectuarea montajului fara a-i provoca nici o defectiune.

Componentele pe care doresti sa le achizitionezi de la noi ajung la tine in decurs de numai 24 de ore. Transportul lor va fi realizat de catre unul dintre serviciile de curierat rapid. Nu trebuie sa le platesti decat atunci cand ajung la tine. Daca preferi sa le ridici personal din depozitul nostru, atunci te asteptam in comuna Jilava, judetul Ilfov, langa Bucuresti.

Vrei sa apelezi la un serviciu profesionist pentru a monta aceasta curea de alternator motor Perkins HPC in conditii ideale pe vehiculul tau? Ti-i recomandam cu incredere pe mecanicii cu care noi colaboram. Acestia sunt disponibili in absolut orice locatie din tara si pot sa aduca un atelier mobil pana in locul in care a ramas utilajul tau. Ia legatura cu noi daca doresti sa afli mai multe detalii.

Specificatii tehnice

L=1010mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura