Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru buldoexcavator New Holland B100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100
Cod produs
4GTZXIMU-O-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic New Holland B100 este alegerea perfecta! Piesa este de cea mai buna calitate, este originala, fabricata in Japonia din materiale rezistente. Acest rulment Carraro poate fi al tau de maine daca plasezi o comanda in cursul zilei de astazi. Nu mai astepta! Poti monta acesti rulmenti si pe buldoexcavatoarele New Holland B100B, New Holland B100BLR si New Holland B100BTC pentru ca sunt perfect compatibili.

Este recomandat ca rulmentii sa se monteze in pereche pentru a se asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa a pinionului de atac. De asemenea, o schimbare a simeringului ce etanseaza puntea din fata duce la o indelungata utilizare a noilor piese. Etansarea se face la locul de intrare al pinionului de atac in punte. Cum poti fi sigur ca aceasta este alegerea cea mai indicata pentru utilajul tau? Cu toate informatiile te ajuta unul dintre colegii nostri, iar consultanta este gratuita.

Rulment grup conic New Holland B100 - darnica piesa in privinta beneficiilor ce ti le ofera!
Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Perioada in care acest rulment grup conic pentru buldoexcavator New Holland B100 va fi in garantie este de 6 luni de zile, daca in acest termen apar situatii neprevazute. Certificatul de garantie se afla in colet, impreuna cu piesa.

Livrare
Livram prin intermediul serviciilor de curierat rapid, care ajung peste tot in tara, in cel mai scurt timp. Vrei sa fii sigur ca in urma transportului rulmentii comandati sunt in stare perfecta? Te incurajam sa nu platesti pana nu verifici. Daca preferi sa vii direct la sediul nostru, poti achizitiona direct de aici acest rulment grup conic New Holland B100 de care ai nevoie, chiar astazi!

Montaj
Alege servicii de calitate pentru montaj si orice alta interventie de care ai nevoie la utilajul tau. Noi dorim sa iti simplificam activitatea, punandu-ti la dispozitie unul sau mai multi dintre mecanicii nostri colaboratori, in functie de complexitatea manoperei. Ai nevoie de reparatii la motor sau alte componente, reconditionari sau revizii? Avem experti pentru fiecare situatie. Suna-ne acum si afli toate detaliile!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura