Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru punte Carraro 359577

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 359577
Cod produs
41ILCO70-O-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic punte Carraro 359577 este o piesa exceptionala, originala Carraro! Se fabrica in Japonia din cele mai bune materiale. Daca plasezi o comanda in cursul zilei de astazi, maine poate fi al tau acest produs! Suna la unul dintre numerele de telefon de pe site, completeaza formularul propus sau trimite-ne un e-mail. Profita de oferta si cumpara de aici rulmentul perfect de care are nevoie echipamentul tau! Cresti, astfel, performanta utilajului tau!

Rulmentul se monteaza in pereche, adica impreuna cu alt rulment. Astfel, realizezi o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Recomandam sa inlocuiesti tot acum si simeringul ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac. In acest mod, prelungesti semnificativ perioada de exploatare a noilor piese. Mai multe informatii despre aceasta componenta afli de la unul dintre consilierii tehnici, ce te ajuta complet gratuit cu toate sfaturile de care ai nevoie.

Rulment grup conic punte Carraro 359577 - pune echipamentul in miscare!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Perioada de garantie a acestui rulment grup conic pentru punte Carraro 359577 se intinde 6 luni de zile, iar tu il poti inlocui gratuit daca apar probleme cauzate de fabricatie. In colet se afla si certificatul de garantie.

Rulmentii ajung la tine prin curierat rapid, iar tu poti verifica starea in care se afla, inainte de a-i plati. In acest mod eviti posibile nemultumiri ulterioare. Daca preferi sa vii direct la sediul nostru pentru acest rulment grup conic punte Carraro 359577 comandat, te asteptam aici!

Montajul reprezinta un aspect deosebit de important in functionarea ulterioara a utilajului tau, asa ca iti recomandam sa alegi cu atentie. Noi suntem disponibili pentru a te ajuta cu orice problema intampinata la utilaj, atat referitor la montaj, cat si la alte operatiuni necesare. Folosim o presa mecanica, pentru a proteja rulmentii. Iti recomandam sa utilizezi lubrifiantul potrivit in interiorul puntii, astfel prelungind perioada de exploatare a noilor piese. Suna-ne acum si afla mai multe!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura