Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru punte Carraro 149443

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 149443
Cod produs
A7WF4IPY-O-IA
Out Of stock
Descriere
Gasesti in oferta noastra un rulment grup conic punte Carraro 149443 la cel mai bun raport calitate/pret! Alege acest rulment si te vei bucura de o piesa deosebit de durabila, fabricata din cele mai de top materiale. Cu aceasta piesa originala Carraro, nu te mai indoiesti vreun moment de eficienta maxima a utilajului tau. Este o piesa perfecta, fabricata in Japonia. Comand-o acum prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta regasita pe site-ul nostru!

Rulmentii se vor monta in pereche pentru a se asigura o miscare de rotatie a pinionului de atac lipsita joc fata de axa. Recomandam, odata cu schimbarea rulmentilor, si pe cea a simerigului ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac. Pentru mai multe detalii despre acest rulment nu ezita sa ne contactezi prin telefon. Consultanta tehnica este complet gratuita, astfel incat tu sa nu ai nicio dificultate in demersul tau de a intra in posesia acestei piese excelente. Asteptam apelul tau!

Rulment grup conic punte Carraro 149443 - o componenta importanta a utilajului!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Perioada de garantie a acestui rulment grup conic pentru punte Carraro 149443 este de 6 luni de zile, timp in care il poti returna si inlocui, in cazul in care intampini situatii neprevazute.

Livrarea acestui rulment grup conic punte Carraro 149443 se realizeaza prin curierat rapid, oriunde in tara. Beneficiezi de verificarea produselor inainte de a plati, in acest mod asigurandu-te ca nu exista imperfectiuni cauzate de transport sau din fabrica. Plata se efectueaza in sistem ramburs. Daca iti este mai convenabil, te asteptam si la sediul nostru!

Apeleaza tot la noi pentru a te bucura de avantajele unui montaj profesionist! Avem personal peste tot in tara, pentru a te ajuta rapid si sigur. Folosim, in montajul rulmentilor, o presa mecanica, menita sa protejeze piesele. Suna-ne acum si iti dam toate detaliile!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura