Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor Case MXU130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case MXU130
Cod produs
YERVXG02-G-IA
Out Of stock
Descriere
Atunci cand ai nevoie rapida de piese de motor sau alte tipuri de componente pentru utilajul tau, ACN Piese Utilaje iti vine in ajutor cu solutii rapide, la calitate maxima. Daca iti trebuie o noua pompa de apa, iti oferim una fabricata in Europa, la un pret avantajos. Pompa de apa tractor Case MXU130 se afla in depozitul nostru, pregatita pentru livrare imediata. Axul, paletii, rulmentul si presetupa care constituie aceasta componenta au fost fabricate in Italia, dupa standarde care asigura performante maxime.

Nu lasa piesele uzate sa-ti deterioreze si mai grav utilajul. Spre exemplu, daca lasi pompa de apa uzata sa functioneze in continuare, iti poti avaria iremediabil tractorul si vei ajunge la costuri exorbitante. Schimba piesa cu ajutorul serviciului gratuit de consultanta! Iti spunem care produs se potriveste cel mai bine cu utilajul tau si, daca doresti, putem sa venim si sa o montam chiar noi! Fa primul pasi si suna-ne acum!

Pompa de apa tractor Case MXU130 - pastreaza functionalitatea motorului tau!

Utilajul tau nu poate functiona cu un sistem de racire defect. Nu astepta pana ce masinaria nu va mai actiona deloc. Verifica din cand in cand daca ai pierderi de antigel, urmele de rugina sunt semne care ar trebui sa te ingrijoreze. Nu trata cu superficialitate urmele de uzura intensa la nivelul lagarelor, ele pot provoca deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Ai garantie un an la pompa de apa pentru tractor Case MXU130 atat timp cat nu se constata ca aceasta a fost montata incorect.

Acest produs ajunge la destinatie in 24 de ore de la inregistrarea comenzii tale prin intermediul unui curier. Poti comanda prin telefon sau online si vei achita doar dupa ce ai primit componenta. Exista si varianta in care poti veni la sediul nostru. De aici preiei pachetul cu pompa de apa tractor Case MXU130 oricand doresti dupa ce ai plasat comanda.

Suna la departamentul nostru tehnic ori de cate ori ai nevoie de un mecanic sau service. Ne deplasam la punctul de activitate al tractorului si aducem toate solutiile necesare pentru o reparatie de durata.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura