Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case MXU130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case MXU130
Cod produs
7IE1SQUK-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare tractor Case MXU130 reprezinta recomandarea specialistilor! Cu acest model te asiguri ca ai facut o imbunatatire extraordinara tractorului! Vei observa imediat dupa inlocuire ca motorul va functiona mult mai bine si ca va face fata solicitarilor la care il supui. Dovedeste eficienta in timpul lucrului si rezistenta indelungata. Fabricarea pompei de motorina are loc in Europa, iar comercializarea ei o facem din pozitia de prim importator. O poti achizitiona imediat la un pret excelent in care este inclus si o garnitura! Plaseaza comanda acum!

Nimic nu obtii fara un strop de osteneala si nicio afacere nu infloreste fara pic de cheltuiala! Daca iti doresti sa progresezi si afacerea ta sa devina infloritoare, este nevoie de multa munca si de investitii inteligente. Cum utilajele tale sunt partenerii care te ajuta sa-ti duci la bun sfarsit activitatea, este necesar sa te preocupi serios de mentenanta lor! Cu un echipament care functioneaza optim, poti obtine rezultate satisfacatoare. Daca iti doresti un serviciu de mentenanta personalizat, ne poti contacta oricand!

Pompa de alimentare tractor Case MXU130 - eficienta se numara printre calitatile ei!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garnitura si certificatul de garantie valabil un an sunt adaugate in acelasi pachet, expediat catre tine. Pompa de alimentare pentru tractor Case MXU130 trebuie montata corect pentru a nu avea surprize neplacute!

Pentru livrarea ei in orice localitate din tara, avem nevoie de datele locatiei ca sa iti putem trimite coletul pentru a doua zi lucratoare. Curierul iti va lasa coletul pentru verificare inainte de a incasa rambursul, deoarece consideram prioritara pentru colaborarea noastra satisfactia ta pentru produsul primit. Pompa de alimentare tractor Case MXU130 comandata o poti ridica in aceeasi zi din depozitul nostru aflat langa Bucuresti.

Suna-ne acum daca ai nevoie de mai multe detalii sau doresti interventia mecanicilor nostri colaboratori. Incercam sa acoperim toate serviciile necesare sustinerii activitatii tale, prin colaborari cu mecanici experimentati din diferite regiuni. Daca vrei sa ai un montaj de calitate si nu numai, pentru ca efectueaza o gama foarte diversa de interventii tehnice, ii vei putea solicita pentru remedierea oricaror defectiuni aparute la echipamentul tau sau pentru a efectua reviziile necesare utilajului.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura