Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case CS86

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS86
Cod produs
9VGOTJH2-IA
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra regasesti o gama foarte diversa de pompe de alimentare. Aceasta pompa de alimentare tractor Case CS86 este fabricata in Europa. Producatorul a folosit aceleasi materiale rezistente ca ale modelelor originale. In acest fel, schimbarea pe care o vei face va fi mai sigura si de durata. Oferta noastra este de nerefuzat pentru ca pompa are calitatea garantata si pretul avantajos! Poti comanda pompa prin contactarea unui angajat al firmei sau prin cererea de oferta.

Ne poti contacta telefonic sau prin e-mail, iar noi te putem pune in legatura si cu echipa noastra de mecanici. Pentru ca dorim sa iti oferim solutii complete la problemele tehnice pe care le ai in acest moment, oferta de piese de schimb de calitate este insotita de servicii de top. Pentru detalii despre aceasta piesa sau serviciile pe care noi le putem asigura, trebuie sa ne contactezi! La alegerea componentelor care te intereseaza din oferta noastra, iti asiguram consultanta tehnica gratuita!

Pompa de alimentare tractor Case CS86 - disponibila imediat spre livrare!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Alaturi de aceasta pompa de alimentare pentru tractor Case CS86 vei primi garnitura dintre pompa si blocul motor si un certificat de garantie, pentru momentele neprevazute. Acesta este valabil 1 an si te poti prezenta cu el pentru a schimba piesa fara alte costuri suplimentare.

Pompa de alimentare tractor Case CS86 va fi livrata la domiciliul tau in cel mai scurt timp. Se plateste rambursul dupa verificarea piesei, deoarece dorim sa avem o colaborare placuta si de durata. Poti sa o ridici si de la sediul nostru.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Asiguram un montaj de calitate al pieselor noi, reparatii complexe sau punctuale, reviziile periodice. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru detalii sau o programare!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea sunt de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura