Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Eicher 3255

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Eicher 3255
Cod produs
NYB5O4FC-RE
Out Of stock
Descriere
Gasesti o asemenea pompa alimentare tractor Eicher 3255 disponibila, oricand, in depozitul nostru! Avem un stoc permanenta de piese de schimb puternice, performante si curajoase. La o calitate superioara, acestea ii vor conferi utilajului puterea si energia de care are nevoie pentru a face performanta. Asta este puterea pieselor de calitate! Vor da tot ceea ce au mai bun, asigurandu-se ca utilajul munceste la adevarata sa valoare. Nu te mai zgarci atunci cand vine vorba de utilajul pe care il detii. Aceasta pompa de alimentare ii este predestinata! A fost fabricata in Europa, in cele mai bune conditii, intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde. Calitatea sa superioara vorbeste de la sine!

Atunci cand ai nevoie de ajutorul nostru, stii unde ne poti gasi! Suntem doar la un apel/ mesaj distanta, pregatiti sa te ajutam asa cum stim mai bine. Nu ezita sa ne contactezi! Te vom sfatui astfel incat sa identifici solutia eficienta si rapida de care ai nevoie. Mai mult, avem o super echipa ce se documenteaza constant. Nu exista situatie pentru care aceasta sa nu identifice solutia eficienta si rapida, intr-un timp util. Grija noastra pentru clienti este una aparte! Cere-ne ajutorul atunci cand simti ca te afli intr-un impas!

Pompa alimentare tractor Eicher 3255 - calitatea face diferenta! Vorbeste cu noi!
Intrucat se afla intr-o relatie de interdependenta, piesele de schimb se sustin reciproc pe tot parcursul activitatilor la care sunt supuse. Inzestrate cu diferite responsabilitati, niciuna dintre acestea nu ar trebui sa lipseasca din schema utilajului pe care il detii. O asemenea pompa alimentare tractor Eicher 3255 face parte din categoria pieselor de schimb pentru motor, contribuind la functionarea eficienta a utilajului.

Succesul - la un singur apel distanta!
Muncim, zi de zi, cu pasiune, ambitie si perseverenta! Ne dorim sa ai parte de o experienta placuta atunci cand vine vorba despre colaborarea noastra. Alaturi de noi, beneficiezi de:
• Identificari sigure si rapide
• Solutii personalizate in functie de masinaria pe care o detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli
• Recomandari cu privire la alegerea piesei, montajul acesteia si multe altele

Garantie
Defectiuni din fabrica? Nu trebuie sa iti faci griji! Aceasta pompa de alimentare pentru tractor Eicher 3255 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie, valabil 12 luni. Rar, ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este important sa cunosti toate detaliile.

Livrare
Intrucat stim cat de important este timpul pentru afacerea pe care o detii, am simplificat pasii pentru a comanda:
• Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru, iar piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
• Ne faci o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului si ridici personal piesa de care ai nevoie.

Montaj
Atunci cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, apeleaza cu incredere la ajutorul specialistilor din domeniu. Acesta iti garanteaza un montaj ca la carte! Daca nu cunosti o echipa de mecanici, scrie-ne. Iti vom recomanda noi una faina!

Specificatii tehnice

• Are prinderea de blocul motor in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
• Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
• Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului este de 27 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura