Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment Fermec 3475567M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
SBDT6784-E-IA
Out Of stock
Descriere
Avem pentru tine acest exceptional rulment Fermec 3475567M1 ce nu te va dezamagi pe indelungata sa exploatare. Este perfect original, fabricat in Japonia din materiale deosebit de rezistente, fapt ce elimina aparitia oricarei probleme pe parcurs. Comanda-l chiar acum cu incredere! Oferindu-i utilajului tau numai piese de calitate inalta, te vei bucura de o perfecta functionare a acestuia un timp indelungat. Alege piesa Carraro din oferta noastra!

Monteaza intotdeauna rulmentii de grup conic in pereche, deoarece astfel vei asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Este necesara si schimbarea simeringului ce asigura etansarea puntii la locul de intrare al pinionului de atac. Nu stii cat de potrivit este acest rulment pentru utilajul tau? Vrei mai multe informatii? Noi verificam imediat compatibilitatea dintre aceasta piesa si utilajul tau si iti oferim indrumarea necesara.

Rulment Fermec 3475567M1 - te va uimi cu eficienta sa!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Acest rulment Fermec 3475567M1 are o garantie de 6 luni de zile, timp in care il poti schimba, gratuit, in cazul unor situatii neprevazute, datorate fabricatiei.

Livram acest rulment Fermec 3475567M1 si perechea lui prin intermediul serviciilor de curierat rapid, care ajung in toate zonele tarii, in cel mai scurt timp posibil. Ai avantajul de a putea verifica piesele inaintea platii, asigurandu-te astfel ca starea lor in urma transportului a ramas intacta. O alta varianta este sa vii pana la sediul nostru, de unde poti ridica personal piesele. In cazul acesta, te asteptam!

In privinta montajului, nu ai niciun motiv sa iti faci griji, caci colaboram cu numerosi specialisti din tara, pentru a iti oferi suportul de care ai nevoie rapid si sigur. Iti oferim personal de calitate pentru orice posibila problema intampinata la utilajul tau. Rulmentii vor fi montati cu ajutorul unei prese mecanice, pentru a preveni deformarea lor, asa cum se intampla in cazul loviturilor de ciocan. Afla mai multe detalii sunandu-ne chiar acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura