Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set planetara buldoexcavator New Holland LB90B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB90B
Cod produs
56UZJ2WS-M-IA
Out Of stock
Descriere
Set planetara New Holland LB90B are un raport pret/calitate excelent. Piesa este noua, originala Carraro si este disponibila imediat pentru livrare. Vrei sa ai parte de o reparatie completa si durabila? Noi iti recomandam sa inlocuiesti si bucsa si simeringul de etansare din fuzeta, odata cu setul planetara. Comanda cu incredere produsele care isi demonstreaza calitatile! Te vei bucura de o utilizare pe termen lung a buldoexcavatorului.

Buldoexcavatorul nu este o jucarie pentru copilasi, desi mai toti si-l doresc. Reparatiile sunt mereu o problema pentru proprietarii lui. Iar daca ai mai multe utilaje, deja se schimba radical situatia. Iti propunem o colaborare interesanta. Te-ar interesa un serviciu de mentenanta? Ar fi exact ce-ti trebuie. Poti afla detalii si informatii apeland la consultanta gratuita. Tehnicienii nostri iti vor explica exact despre ce e vorba.

Set planetara New Holland LB90B - investeste in utilajul tau!

Acest cap planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete. Axul central este reprezentat de o bucata din otel, care cupleaza cele doua extremitati si ajuta la miscarea rotilor, la trecerea peste denivelari si la intoarcerea volanului.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Trimitem set planetara pentru buldoexcavator New Holland LB90B impreuna cu un certificat de garantie valabil 6 luni de la data achizitiei.

Set planetara New Holland LB90B ajunge in toate regiunile Romaniei, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si poti deschide coletul inainte de a achita ca sa verifici starea in care se afla piesele. Daca preferi sa intri direct in posesia setului, il poti ridica de la sediul nostru.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme componentele noi? Venim in intampinarea ta cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa la punctul de lucru al utilajului, unde pot efectua toate reparatiile necesare. De la o simpla inlocuire de piese, pana la operatiuni mai complexe, echipa de mecanici alocata tie va lua toate masurile pentru ca echipamentul sa aiba din nou un randament ridicat. Pentru mai multe informatii, te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic.

Specificatii tehnice

Setul contine: cap planetara, saibe danturate, siguranta din capatul danturii si oring.

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametru pastila: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura