Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set planetara buldoexcavator New Holland LB85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB85
Cod produs
NX6FQZT5-M-IA
Out Of stock
Descriere
A venit momentul sa inlocuiesti semiplanetara veche? In oferta noastra gasesti set planetara New Holland LB85 original Carraro. Rezistenta crescuta la uzura si disponibilitatea imediata pentru livrare reprezinta alte avantaje ale achizitiei pieselor. Cat despre pret, te asiguram ca avem cea mai buna oferta de pe piata la ora actuala! Si suntem mandri sa iti oferim calitatea la standardele ei cele mai inlate! Nu mai astepta si cumpara tot ce e mai bun pentru buldoexcavatorul tau!

Avem sau aducem pentru tine toate componentele de care ai nevoie pentru a efectua o reparatie durabila. Daca vrei sa afli mai multe despre produsele si serviciile noastre, adreseaza-te cu incredere unuia dintre consilierii tehnici ai firmei! Ce e si mai bine este ca acest serviciu este gratuit! Piesele sunt toate de calitate si vor asigura reparatii de succes. Ofertele de pret sunt facute pentru toate buzunarele, vei face investitii inteligente cu noi!

Set planetara New Holland LB85 - cu aceste piese, utilajul tau face balet!

Odata cu inlocuirea piesei, recomandarea noastra este sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt deteriorate, este vitala schimbarea crucii de planetara, pentru o reparatie completa si durabila. Daca dantura planetarei nu mai este intr-o stare optima, recomandarea noastra este sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor. Consilierii tehnici ai firmei iti pot oferi toate informatiile necesare in acest sens!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Set planetara pentru buldoexcavator New Holland LB85 ramane in garantie 6 luni de la momentul achizitiei. Ar fi indicat sa pastrezi certificatul de garantie si factura fiscala!

Livram set planetara New Holland LB85 prin curierat rapid in toate zonele tarii. Plata se face la primirea coletului. Poti deschide pachetul pentru a te asigura ca setul a ajuns la tine in stare impecabila. Daca iti este mai la indemana sa-l ridici direct de la sediul nostru, te asteptam cu drag!

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme noile componente? Noi iti punem la dispozitie una dintre echipele de interventie mobila ale firmei, care poate efectua toate reparatiile necesare in localitatea in care se afla utilajul. Echipa de mecanici alocata tie se poate prezenta cu setul comandat la punctul tau de lucru, unde va lua toate masurile pentru ca echipamentul sa functioneze din nou in parametri optimi. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei.

Specificatii tehnice

Setul contine: cap planetara, saibe danturate, siguranta din capatul danturii si oring.

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametru pastila: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura