Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set planetara buldoexcavator New Holland LB90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB90
Cod produs
E85U07DA-M-IA
Out Of stock
Descriere
Daca a venit momentul sa inlocuiesti semiplanetara, in oferta noastra te asteapta set planetara New Holland LB90 la un pret competitiv. Reperul este nou, original Carraro, iar disponibilitatea imediata pentru livrare il transforma in alegerea potrivita pentru utilajul tau. Componentele din care este format setul, cum ar fi cap planetara, saibe danturate, siguranta din capatul danturii si oringul, sunt realizate din cele mai bune materiale. Au rezistenta dovedita in timp!

Esti la un telefon distanta de piesele de care ai nevoie si de informatiile pe care le cauti. Prin apel telefonic sau prin completarea cererii de oferta din site, plasezi cu usurinta orice comanda. Poti lua legatura cu noi in fiecare zi lucratoare si prin intermediul aplicatiei WhatsApp. Nu ezita sa iei legatura cu unul dintre consultantii tehnici ai firmei daca vrei sa afli mai multe despre ofertele si serviciile noastre! Nu te vom dezamagi!

Set planetara New Holland LB90 - iti garantam o achizitie inteligenta!

Pentru a te bucura de o reparatie de durata, iti recomandam ca, odata cu inlocuirea furcii planetara, sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile semiplanetarei vechi sunt deteriorate, atunci se impune si inlocuirea crucii de planetara. In cazul in care dantura semiplanetarei este uzata, atunci este necesar sa verifici cu atentie starea pinioanelor.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Set planetara pentru buldoexcavator New Holland LB90 este insotit de un certificat de garantie cu valabilitatea de 6 luni de la data achizitiei. Coletul contine piesele, certificatul de garantie si factura fiscala.

Livram set planetara New Holland LB90 oriunde in tara prin curierat rapid. Plata se face la primirea coletului. Stiai ca ii poti cere curierului sa deschizi coletul inainte de a efectua plata? Astfel, te poti asigura ca produsul a sosit la destinatie in cea mai buna stare. Daca optezi pentru ridicarea lui direct de la depozitul nostru, te asteptam cu drag.

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme setul? Atelierul mobil al firmei se poate deplasa la punctul tau de lucru, in scurt timp de la solicitare. Mecanicii nostri colaboratori vor interveni asupra echipamentului sub atenta ta supraveghere si vor lua toate masurile pentru ca utilajul sa functioneze din nou la capacitate maxima. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, nu ezita sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Setul contine: cap planetara, saibe danturate, siguranta din capatul danturii si oring.

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametru pastila: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura