Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set planetara buldoexcavator New Holland 675E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 675E
Cod produs
L6IGJ1DO-M-IA
Out Of stock
Descriere
Merita sa investesti in componente de calitate pentru utilajul tau! Noi iti punem la dispozitie set planetara New Holland 675E special conceput pentru a functiona impecabil chiar si in conditii prelungite de lucru pe santier. Piesa este originala Carraro, iar pretul competitiv o transforma in alegerea ideala pentru echipamentul tau. In fiecare zi lucratoare a saptamanii ne poti contacta atat telefonic, cat si prin intermediul formularului de pe site. Raspundem solicitarilor tale si prin intermediul aplicatiei WhatsApp.

Sa fii proprietar de utilaj greu e treaba grea… funny, nu-i asa? Dar cam asa ceva si e. Te folosesti de el din greu (funny a doua oara!) si nu te lasa niciodata cand ti-e greu (funny de 3 ori!). Dar nu vine clipa cand lucrurile devin si usoare? Pai, vii frumusel la noi, ai consultanta gratuita si servicii de mentenanta sublime, plus montaj ca la carte. Ei, nu-i asa ca se mai gaseste pe lumea asta si ceva usor?

Set planetara New Holland 675E - cand lucrurile se simplifica!

Planetara reprezinta o piesa foarte importanta care face parte din sistemul de transmisie al oricarui vehicul, indiferent ca e un utilaj greu sau masina ta personala. Ea duce energia cinetica a motorului catre roti. Aceasta componenta este un ax cadranic, care are doua articulatii la cele doua capete, numite capete de planetara. Axul sau central este reprezentat de o bucata realizata din material dur, care este cuplata la ambele capete si permite miscarea rotilor pe drumurile cu denivelari si atunci cand soferul roteste volanul.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Set planetara pentru buldoexcavator New Holland 675E ramane in garantie timp de 6 luni, de la data achizitiei. E bine sa pastrezi certificatul de garantie si factura fiscala, in caz ca vei avea nevoie.

Set planetara New Holland 675E ajunge oriunde in Romania, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide pachetul si de a verifica starea in care setul a ajuns la destinatie. Daca doresti sa intri direct in posesia pieselor, le poti ridica de la depozitul nostru.

Cauti un centru specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta noile componente? Venim in sprijinul tau cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul, unde pot efectua toate reparatiile necesare. De la o simpla inlocuire de piese, pana la operatiuni mai complexe, echipa de mecanici alocata tie va lua toate masurile pentru ca utilajul sa functioneze din nou la capacitate maxima. Nu ezita sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic pentru detalii!

Specificatii tehnice

Setul contine: cap planetara, saibe danturate, siguranta din capatul danturii si oring.

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametru pastila: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura