Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set planetara buldoexcavator New Holland NH75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH75
Cod produs
TI2NFZ31-M-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti o semiplanetara de calitate pentru buldoexcavatorul tau? Printre miile de piese pe care le avem in depozit, gasesti set planetara New Holland NH75 - un produs nou, original Carraro. Pretul si calitatea s-au intalnit in ceea ce priveste acest set. Pretul este foarte convenabil, iar calitatea este de la exceptional in sus! Inainte sa te apuci sa montezi setul, ar fi bine sa ai la indemana o bucsa si un simering de etansare noi, ca montajul sa fie unul de durata.

Ce avem de oferit? Avem sa-ti oferim mai mult timp pentru tine, calitate la preturi rezonabile si servicii mai bune decat tot ce gasesti in rest la ora actuala. Castigi timp alegand sa apelezi la serviciul gratuit de consultanta care poate lamuri mult mai rapid de care piesa ai nevoie. Piesele de schimb sunt dintre cele mai bune, iar preturile sunt de bun simt. Peste toate, ploua cu alte servicii de mentenanta sau service mobil. Iti place ce avem de oferit?

Set planetara New Holland NH75 - si poti sa invarti din nou volanul!

Da, planetarele se pot strica, de cele mai multe ori cedeaza capul de planetara. Iti dai seama ca planetara are defectiuni dupa sunetele pe care le va emite aceasta parte a masinii, cum este bocanitul sau tacanitul puternic. Daca la plecarea de pe loc se aude un zgomot puternic, iar in timpul unui viraj puternic o bataie creste pe masura ce viteza se mareste, inseamna ca ai o problema cu planetara. In momentul in care apar sunetele mentionate mai sus, este indicat sa mergi intr-un service. In cazul in care piesa se uzeaza si cedeaza, trebuie inlocuit capul de planetara sau toata planetara.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Set planetara pentru buldoexcavator New Holland NH75 ramane in garantie timp de 6 luni de la momentul achizitiei. Pastreaza actele care vin impreuna ca piesele comandate.

Livram set planetara New Holland NH75 prin curierat rapid, oriunde pe teritoriul Romaniei. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide pachetul si de a verifica starea in care a ajuns la tine. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, te asteptam cu drag.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta si acest set comandat? Atelierul mobil al firmei poate interveni asupra buldoexcavatorului la punctul tau de lucru, in scurt timp de solicitare. Mecanicii nostri colaboratori pot efectua un montaj exemplar al pieselor noi. In cazul in care utilajul necesita reparatii extinse, echipa de mecanici alocata tie va lua toate masurile pentru ca echipamentul sa functioneze din nou la capacitate maxima. Pentru mai multe informatii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic.

Specificatii tehnice

Setul contine: cap planetara, saibe danturate, siguranta din capatul danturii si oring.

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametru pastila: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura