Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru buldoexcavator New Holland NH75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH75
Cod produs
E0WIAJZH-C-RE
Out Of stock
Descriere
Acest cap planetara New Holland NH75 original este recomandat de specialistii nostri datorita eficientei dovedite de-a lungul timpului. El este conceput la un nivel inalt de calitate pentru a putea oferi o durata de viata extinsa.

Ca sa te poti bucura in timp util de beneficiile asociate iti punem la dispozitie stocul nostru permanent disponibil. Marca Carraro isi pastreaza un loc important in depozit pentru o solutie rapida si de calitate la orice problema aparuta, la un pret avantajos.

Cap planetara New Holland NH75 - abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul pe care il detii! Cere oferta!

Recomandarea noastra este sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt uzate aceasta trebuie inlocuita. Daca si dantura planetarei este deteriorata trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor. De asemenea, pentru a ajunge la performante maxime este sugerata inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei.

Detalii suplimentare despre piesele disponibile si ofertele speciale pregatite iti ofera consilierii nostri. Apeleaza acum la unul din numerele afisate si iti vor acorda si consultanta tehnica gratuita!

Certificatul de garantie pe care il primesti alaturi de acest cap de planetara pentru buldoexcavator New Holland NH75 este valabil 6 luni, din momentul achizitiei.

Livrarea acestui cap planetara New Holland NH75 dureaza o zi lucratoare, indiferent de localitate, iar plata se achita curierului. Ca sa poti verifica piesa inainte mentioneaza in cerere de optiunea deschiderii coletului in prezenta lui. De asemenea, daca este mai avantajos pentru tine poti ridica coletul din depozitul nostru aflat in apropierea Bucurestiului.

Montajul iti sugeram sa fie efectuat de catre un profesionist, iar pentru a nu apela in diferite parti iti punem la dispozitie echipa noastra de mecanici. Prin intermediul acesteia ai asigurat un montaj de calitate si orice reparatii de durata necesare echipamentului tau. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura