Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Case Maxxum MX170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum MX170
Cod produs
PJMLVX6C-R-RA
Out Of stock
Descriere
Bieleta pentru tractor Case Maxxum MX170 prezenta in oferta noastra este un produs original Carraro, ce are un pret avantajos!

Articulatia sferica este de calitate si are o rezistenta crescuta la uzura. Aceste aspecte sunt deosebit de importante, deoarece bieleta face legatura intre capatul de bara si cilindrul de directie. Anvelope uzate prematur. Control nesigur al directiei. Volan care si-a modificat sensibilitatea... iata niste simptome ale caror cauza nu suporta amanare, asadar, hai sa verificam bieleta! Daca o asemenea piesa de transmisie se defecteaza neasteptat de repede, ei bine, apar riscuri severe, ce te expun unor pericole fara sens. Suna la numarul afisat pe ecran si acceseaza depozitul nostru, unde vei gasi aceasta piesa de top!

Aceasta bieleta tractor Case Maxxum MX170 este prelucrata dintr-un aliaj metalic dur, rezistent la exploatare intensa, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire!

Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si dispune si de un manson de siguranta pentru articulatia sferica, prelucrat dintr-un cauciuc de calitate. Oferta noastra nu include si capetele de bara. Pentru a comanda ai la dispozitie numarul de telefon al consultantilor nostri sau formularul online ce poate fi accesat 24/7.

Pentru a face lucrurile si mai avantajoase, oferim  consultanta tehnica gratuita!

Daca vrei sa beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ne suni! Apelul tau este primul pas catre o investitie pe termen lung! Atunci cand ne auzim, putem sa identificam mai clar care sunt nevoile tale reale si sa cautam idei favorabile pentru remedierea defectiunilor! O singura idee pusa bine in practica iti poate schimba toata rutina zilnica si iti poate creste productivitatea!

Dorim sa evitam orice neplacere, asa ca vei primi impreuna cu bieleta Case Maxxum MX170 si un certificat de garantie valabil timp de 6 luni, in conditii de instalare corecta a piesei.

Poti plati ramburs. Vei stabili restul detaliilor in momentul plasarii comenzii, cu persoana care iti preia comanda.
Te asteptam la sediul nostru pentru a ridica personal piesa.

Serviciul nostru de atelier mobil iti sta la dispozitie pentru orice problema tehnica ai avea.
Iti vei putea programa la noi si montajul piesei, deoarece avem parteneriate cu mecanici experimentati din intreaga tara.
Suna acum!

Specificatii tehnice:

Lungime bieleta: 210 mm
Filet dinspre capatul de bara: 24 x 1.5 mm; lungime filet: 80 mm
Filet dinspre cilindrul de directie: 22 x 1.5 mm; lungime filet: 30 mm
Ambele filete sunt pe dreapta si au pas normal.

Codul produsului este: PJMLVX6C-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura