Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Case Maxxum MX170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
LO3X91PV-S-CD
Out Of stock
Descriere
Daca te pregatesti de un sezon de lucru incarcat cu utilajul tau si doresti sa exploatezi in siguranta transmisia finala a acestuia, atunci bucsa planetara Case Maxxum MX170 este solutia potrivita. Este o piesa originala fabricata de Carraro, producatorul care echipeaza tractorul din fabrica. Constructia solida a piesei ii permite o exploatare de lunga durata, chiar in cazul unei utilizari intensive a tractorului. Piesa este pe stoc si are un raport pret/ calitate ideal. Iti punem la dispozitie toate informatiile necesare inaintea achizitiei pieselor de schimb. Pentru a te ajuta sa faci alegerea optima iti suntem alaturi mereu!

Cand utilajul, atat de necesar si de util muncii pe care o depui, trece printr-o stare de defectiune afacerea sufera. Multe activitati sunt inlantuite cu cea a utilajului, asa ca toate acestea sunt amenintate. Iata cum o singura problema poate declansa multe altele. Incearca sa nu cazi intr-o asemenea situatie. Inlocuieste din timp piesele uzate ale utilajului tau cu produse de calitate superioara. O asemenea piesa este si aceasta componenta originala Carraro! Aceasta a fost creata pentru a rezista vreme indelungata. Asadar, te vei bucura de o reparatie de durata!

Bucsa planetara Case Maxxum MX170 - mica piesa ce rezolva marile probleme!

Poate ai crede ca rolul unei bucse de planetara e neinsemnat. Insa nu e asa deloc. Menirea acestei piese este de a asigura centrarea planetarei si integritatea simeringului. Componenta recomandata este cea care se monteaza in fuzeta. Bucsa originala are si sant de gresare.

Ne asiguram ca faci doar alegeri inspirate!
Serviciul nostru gratuit de consultanta are menirea de a se asigura ca faci doar alegeri inspirate. Asadar, contacteaza-ne cu incredere in clipele cand ai dubii sau doresti recomandari ori informatii suplimentare. Piesele de schimb nu ascund nimic fata de noi. Iar noi nu ascundem nimic fata de tine!

O astfel de bucsa planetara pentru tractor Case Maxxum MX170 este o piesa in care iti poti pune increderea. Asta sugereaza si certificatul de garantie valabil 6 luni.

Esti in cautarea unei bucsa planetara Case Maxxum MX170 si nu stii de unde sa o procuri pentru a ajunge mai repede la tine? Pai sigur ca de la noi. O livram prin curier rapid, in 24 de ore, pentru ca tu sa iti rezolvi problemele numaidecat. De stai prin apropiere, te invitam sa ridici personal piesa de la depozitul nostru.

Atunci cand montajul este subiectul principal, acorda-i atentia cuvenita. Alege sa inlocuiesti piesa uzata doar alaturi de profesionisti experimentati. Doar asa te poti asigura ca nu iti vei pierde investitia.

Specificatii tehnice

Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura