Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru culegator de struguri New Holland VL6080

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland VL6080
Cod produs
4S1IWBMT-G-IA
Out Of stock
Descriere
Instalatia de racire a utilajului de cules struguri trebuie sa functioneze la capacitate maxima, mai ales ca aceasta masinarie opereaza de obicei intr-un climat cald. Pompa de apa New Holland VL6080 este o solutie binevenita atunci cand o astfel de componenta trebuie inlocuita. Aceasta pompa de apa este disponibila pentru livrare imediata si are atribuit un pret convenabil. Este de fabricatie europeana si se livreaza alaturi de o-ringul cu care vei etansa corpul pompei de apa si blocul motor.

Ca sa eviti corodarea prematura a componentelor pompei de apa, alege un antigel cu calitati anticorozive. De fiecare data cand cauti informatii pentru intretinerea acestui tip de utilaj, contacteaza-ne si te bucuri de consultanta tehnica gratuita. Nu avem crame si nu ne pricepem la vinuri, dar stim totul despre utilajele pe care le folosesti in productie. Noi venim cu solutiile, tu aduci vinul!

Pompa de apa New Holland VL6080 - ca sa ajungi la vinul bun, ai nevoie de o pompa de apa!

Utilajul tau nu poate functiona cu un sistem de racire defect. Nu astepta pana ce masinaria nu va mai actiona deloc. Verifica din cand in cand daca ai pierderi de antigel, urmele de rugina sunt semne care ar trebui sa te ingrijoreze. Nu trata cu superficialitate urmele de uzura intensa la nivelul lagarelor, ele pot provoca deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Pompa de apa pentru culegator de struguri New Holland VL6080 are asociat un certificat de garantie valabil 12 luni. Acesta devine nul doar daca se constata ca pompa de apa a fost montata gresit. Poti evita aceasta neplacere, consultand instructiunile simple de instalare din fisa tehnica.

In aproximativ 24 de ore de la comanda ta, un curier va ajunge la adresa specificata si iti va livra pompa de apa. Ai sa achiti doar dupa ce ai verificat continutul coletului, in prezenta curierului. Ai si posibilitatea de a lua pompa de apa New Holland VL6080 de la sediul nostru. Ne gasesti la 10 minute de Bucuresti. Odata ce comanda a fost inregistrata, te asteptam cu pachetul pregatit.

Pentru alte defectiuni, ia legatura cu departamentul nostru tehnic. Iti vom face o oferta care cuprinde deplasarea unui atelier mobil la punctul de lucru al utilajului, serviciile unui mecanic experimentat si achizitia celor mai bune piese de piata romaneasca.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura