Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru culegator de struguri New Holland VL6070

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland VL6070
Cod produs
RTH8KEB0-G-IA
Out Of stock
Descriere
Ca sa asiguri functionarea optima a utilajului de recoltat struguri pe termen lung, e necesar ca sistemul de racire al motorului sa functioneze in cele mai bune conditii. Pentru asta e nevoie de o pompa de apa in stare cat mai buna. Daca ai nevoie de una noua, stocul nostru cuprinde si pompa de apa New Holland VL6070 la un pret foarte convenabil. Producatorii italieni au testat aceasta componenta pentru a asigura o functionare perfecta a utilajului tau pentru mult timp de acum inainte.

Vinul este o bautura nobila, iar toti pasii, pana ce ajunge in paharul clientului, trebuie facuti cu grija si delicatete. Sfatul nostru este sa-ti pregatesti utilajele din vreme pentru momentul in care vei recolta bobitele coapte! Nu suntem cei mai buni in domeniu, dar atata lucru stim si noi: strugurii trebuie culesi intr-un anume moment! Fara utilajele functionale, s-ar putea ca recolta ta sa aiba de suferit! Vrem sa te ajutam, deci apeleaza la noi!

Pompa de apa New Holland VL6070 - primul pas catre un vin bun!

Utilajul tau are nevoie de o pompa de apa care sa-si indeplineasca pe deplin functia. Stii care este rolul ei? Pompa de apa face parte din categoria pieselor de motor, ea este cea care protejeaza blocul motor de efectele temperaturilor extreme. Sa tii minte sfatul urmator: asigura-te ca folosesti un antigel de calitate, el va ajuta pompa sa functioneze mai mult timp. Piesa va fi livrata impreuna cu o-ring-ul cu care se etanseaza corpul pompei de apa si blocul motor.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Certificatul de garantie asociat acestei pompe de apa insumeaza 12 luni de la data facturari. Ca sa nu ai neplaceri, monteaza pompa de apa pentru culegator de struguri New Holland VL6070 asa cum este indicat in fisa de instructiuni.

Timpul de asteptare pentru a primi aceasta pompa de apa New Holland VL6070 se rezuma la estimativ 24 de ore de la confirmarea comenzii. Nu trebuie decat sa plasezi o comanda la telefon sau pe site-ul ACN Piese Utilaje si un curier va ajunge la destinatie curand, iar tu vei plati in sistem ramburs. Daca vrei produsul direct din depozitul nostru, poti veni imediat ce ai dat comanda la sediul nostru aflat la 10 minute de Bucuresti.

Departamentul nostru tehnic iti sta la dispozitie pentru solicitari de reparatii la punctul de activitate al utilajului tau. Colaboram cu mecanici profesionisti din mai multe zone ale tarii, asa ca solutia poate fi mult mai aproape de tine decat crezi.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura