Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru culegator de struguri New Holland VX7090

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland VX7090
Cod produs
6K731AXM-G-IA
Out Of stock
Descriere
Pregateste din vreme utilajul pentru recoltat struguri pentru a avea cele mai bune performante in timpul sezonului de lucru. In caz ca te uiti dupa o pompa de apa pentru motorul acestuia, ai ajuns unde trebuie. Printre o multime de astfel de componente, stocul nostru cuprinde si pompa de apa New Holland VX7090 din imagini. Aceasta componenta a fost fabricata in Europa, iar ACN Piese Utilaje este primul importator al acesteia in Romania. Astfel, ai garantia celui mai bun pret la maximul de calitate.

A venit toamna peste tine si ai ramas printre randurile de vie fara ajutorul tau de seama? Cheama-ne la tine si venim cu piesa buna si mecanicii priceputi. Service-ul mobil este pregatit sa-ti acorde asistenta! Pe viitor, daca nu mai doresti sa treci prin aceasta experienta, poate ar fi mai bine sa apelezi la serviciile noastre de mentenanta din timp. Vei fi sigur ca nimic nu te va mai tine in loc din activitatea ta. Iti uram sa-ti iasa cel mai bun vin de pana acum!

Pompa de apa New Holland VX7090 - pregateste utilajul pentru toamna ce vine!

Pompa de apa se uzeaza cu trecerea vremii. Lichidul de racire nu-si mai face treaba cum trebuie, iar motorul tau se va defecta. Te-ai intrebat de ce ai ajuns in punctul de a o schimba? Sunt multe cauze, garniturile cedeaza, se contamineaza lichidul de racire cu agenti poluanti, mai apare si rugina… Dar e important sa stii ca tu poti prelungi perioada de functionare a unei pompe de apa, folosind un antigel cu proprietati anti-corozive.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de apa pentru culegator de struguri New Holland VX7090 vine cu certificat de garantie valabil un an. Trebuie insa sa te asiguri ca montezi componenta corect, asa cum te ghideaza instructiunile primite odata cu produsul. O pompa de apa montata necorespunzator anuleaza certificatul de garantie.

Comanda aceasta pompa de apa New Holland VX7090 prin telefon, e-mail sau cere o oferta pe site-ul nostru si o vei avea gata de uz in urmatoarea zi. Va fi livrata prin intermediul unui curier si vei plati doar dupa ce verifici continutul coletului. Poti avea pompa de apa chiar in ziua in care ai comandat-o daca ai disponibilitatea de a veni la sediul nostru din Ilfov, aflat foarte aproape de Bucuresti.

In caz ca utilajul pentru recoltat struguri necesita si alte reparatii, noi trimitem urgent un service mobil acolo unde se afla acesta. In acest fel vei beneficia de serviciile unor mecanici iscusiti si de cele mai calitative piese de schimb.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura