Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru culegator de struguri New Holland 9040

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 9040
Cod produs
SCP8RGJA-G-IA
Out Of stock
Descriere
Ca sa repari eficient utilajul pentru recoltarea strugurilor, iti propunem o varianta recomandata de pretul foarte accesibil si de calitatea garantata. Pompa de apa New Holland 9040 a fost fabricata in Europa dupa criterii menite sa asigure o compatibilitate foarte buna cu utilajul tau. Calitatea materialelor folosite si a designului vor spori performantele masinariei. Pompa este compatibila si cu modelele New Holland 9040L si 9040M.

“Bun ii vinul ghiurghiului / Cules toamna pe tarziu!” Dar cat de tarziu? Cu un utilaj prapadit, sa nu fie prea tarziu, bei apa chioara pana la urma! Nu te increde intr-un utilaj pana nu il inspectezi cu atentie. Iar asta trebuie sa faci din timp, ca sa eviti surprizele neplacute! Cheama-ne in ajutor! Avem si piesele bune si mecanicii iscusiti. Nu-ti lasa recolta pe mainile neprevazutului!

Pompa de apa New Holland 9040 - obtine performante cu aceasta piesa!

Este esential sa-ti spunem ca motorul nu poate functiona fara pompa de apa. Prin ea circula lichidul de racire si fie ca afara sunt 40 de grade, fie ca sunt -20, blocul motor nu va fi afectat de astfel de temperaturi extreme. Cauzele defectiunilor pot fi diverse, de la uzura lagarelor, la contaminarea lichidului de racire sau deteriorarea garniturilor din presetupa. Iti dam un pont - un antigel de calitate ajuta piesa sa reziste mai multi ani!

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Certificatul de garantie livrat cu pompa de apa pentru culegator de struguri New Holland 9040 este valabil 12 luni din momentul cumpararii. Pastreaza garantia intacta printr-o montare corecta. Produsul include si fisa de instructiuni si tot ce e necesar pentru o montare simpla.

Comanzi pompa de apa New Holland 9040 prin telefon sau completand formularul de pe site-ul ACN Piese Utilaje si o primesti in aproximativ o zi lucratoare, in orice localitate. Platesti la primire dupa ce ai verificat continutul coletului in prezenta curierului. Daca vrei sa ridici produsul personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, o poti face oricand dupa plasarea comenzii.

Pentru situatii in care ai nevoie de service, cere o oferta si vom trimite un atelier mobil la punctul de lucru al utilajului, in cel mai scurt timp de la solicitarea ta. Avem mecanici colaboratori ai firmei pe intreg teritoriul tarii, care se pot deplasa in localitatea in care se afla echipamentul din dotare si pot efectua acolo reparatiile necesare. Asiguram un montaj de calitate al pieselor noi achizitionate de la noi, reparatii punctuale sau complexe, reviziile periodice.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura