Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment Haulotte 2326003030

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
3Y6MWDPR-O-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment Haulotte 2326003030 este o piesa care te va multumi din prima clipa si pentru o perioada deosebit de indelungata de timp! Este original Carraro, fabricat in Japonia si are in componenta numai materiale din cele mai rezistente. Ti-l recomandam fara rezerve pentru ca utilajul tau merita sa functioneze la capacitate maxima. Te incurajam sa investesti in piese originale care sa-ti ofere calitate garantata! Doar asa vei reusi sa te mentii in top!

Cere acum o oferta pentru acest rulment! Este piesa de care au fost deplin multumiti toti clientii care au ales-o. Rulmentii se vor monta in pereche, pentru a se asigura o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Nu uita si de schimbarea simeringului ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac. Iti recomandam sa ne suni pentru a afla mai multe detalii, inainte de a plasa comanda, iar unul dintre colegii nostri iti va sta la dispozitie, complet gratuit!

Rulment Haulotte 2326003030 - clientii il aleg cu toata increderea!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Perioada de garantie a acestui rulment Haulotte 2326003030 este de 6 luni, timp in care ii poti inlocui fara probleme, gratuit, daca apar situatii neprevazute. In colet, alaturi de piese, gasesti si certificatul de garantie.

Livrarea se realizeaza in intreaga tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Ai avantajul de a putea verifica starea in care ajunge acest rulment Haulotte 2326003030 la tine, inaintea platii, pentru a te asigura ca se conformeaza complet asteptarilor tale. Vino la sediul nostru in vederea ridicarii personale, in cazul in care este mai convenabil pentru tine!

Opteaza pentru serviciile noastre de montaj si nu vei avea niciun moment de regret. Mecanicii nostri lucreaza intr-un mod exemplar si vin direct la punctul tau de lucru. Rulmentii se vor monta cu ajutorul unei prese mecanice, ce impiedica deformarea acestora si astfel scurtarea perioadei lor de exploatare. Nu ezita sa ne ceri ajutorul in legatura cu orice problema intampinata la utilaj! Afla mai multe sunandu-ne chiar acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura