Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru punte Carraro 145319

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 145319
Cod produs
QMCULT47-O-IA
Out Of stock
Descriere
Avem in oferta noastra acest rulment grup conic punte Carraro 145319 cu livrare imediata! Acest exceptional rulment este o piesa creata pentru a satisface pe deplin detinatorii de utilaje.Este pentru cei ce stiu ca este importanta calitatea pieselor alese, pentru ca influenteaza direct activitatea ulterioara. Piesa este 100% originala Carraro, fabricata in Japonia, din cele mai bune materiale. Comand-o acum prin telefon, e-mail sau completand formularul propus pe site-ul nostru si nu vei regreta!

Recomandam sa schimbi si simeringul ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurandu-se astfel o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi chiar acum! Oferim consultanta tehnica complet gratuita, astfel incat tu sa alegi usor piesa care te intereseaza. In plus, daca ai nevoie, iti oferim indrumarea necesara in vederea unei decizii care sa te multumeasca pe termen lung.

Rulment grup conic punte Carraro 145319 - special conceput sa dureze!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Acest rulment grup conic pentru punte Carraro 145319 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Primesti acest rulment grup conic punte Carraro 145319 acasa prin curierat rapid sau le poti ridica direct de la sediul nostru. Modalitatea de plata acceptata de noi este cea ramburs. Ai avantajul de a verifica piesele inainte de a le plati, pentru a fi sigur ca totul e in ordine.

Montajul poate fi realizat tot de noi, daca ne soliciti ajutorul. Avem colaborari cu mecanici in intreaga tara, care te pot ajuta in timp util, astfel incat sa-ti continui activitatea rapid, si in plus acestia vin direct la punctul tau de lucru. Rulmentii trebuie montati cu ajutorul unei prese mecanice, pentru a nu risca deformari. Nu iti face griji, insa, caci noi venim catre tine pregatiti cu tot ceea ce este nevoie. Suna-ne acum si afla mai multe!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura